Peretii prind viata

0
601
views

Daa, inca dinainte de a se naste bebe, pe ultima suta de metri, eu si tati, ne-am ocupat de cateva decoratiuni, care au transformat un dormitor (aproape banal) intr-o lume de poveste. O lume in care personajele din desenele animate ne zambesc si ne privesc zglobii. 

Ador toate minunatiile astea de stickere decorative lipite pe ici pe colo, astfel incat ma fac sa cred ca peretii nostri au prins viata. Pe cei doi pereti pe care bebe ii vede eroic din patutul lui, am lipit diferite personaje care mai de care mai colorate. Un astfel de nou sticker perete aducea practic o poveste noua, o aventura noua, dandu-ne motive sa ii explicam lui bebe rand pe rand povestile si personajele.

peretii prind viata stickere decorative

Recunosc ca prima care a inceput sa-i vorbeasca despre aceste stickere a fost matusica lui, care i-a trancanit cu drag ce si cum sunt, i-a prezentat fiecare personaj in parte, de cand bebe avea 1 saptamana si plangea pentru ca inca se chinuia sa se obisnuiasca cu lumea asta noua. Si surpriza era fermecat de ce ii povestea tusica lui, de vocea ei, de faptul ca o auzea cum ii vorbeste cald si vesel, pentru ca nu prea distingea el personajele pe-atunci. In schimb acum e fascinat de ele.

Eu, personal astept sa creasca mai marisor sa putem picta impreuna peretii din camera lui (si nu numai – eu as fi in stare sa decorez multi pereti din casa, cu picturi sau stickere frumoase – cu citate, ca cel din imagine, dar vom vedea cum negociem cu tati :D), sa desenam cu manutele noastre personajele, inspirandu-ne din stickere si carti de povesti. Ador lumea asta magica si ma bucur mai mult decat bebe de ea, ce-i drept. Dar e totul atat de draguuuut! :”>

Sursa foto: Lipicios.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here