Despre mine… prin ochii lor

-> Irinel Moldovan – CTO & CPO at Arhipelago

„Cel mai mult apreciez la Andreea faptul ca este pur si simplu un OM BUN. Dar cum asta ar trebui sa fie o recomandare profesionala trebuie neaparat sa vorbesc despre capacitatea ei enorma de invatare. A crescut foarte mult in anii in care am lucrat impreuna invatand permanent lucruri noi pe masura ce a ocupat noi pozitii in organizatie. Este un foarte bun organizator, foarte activa si dedicata, calitati evidentiate in special in cursul evenimentelor in care am fost implicati.

Mi-a placut de asemenea permanenta atentie la nevoile clientilor. A reusit sa aiba relatii foarte bune cu acestia si sa mentina colaborari de lunga durata. Am trecut impreuna si prin perioade mai grele, ocazii cu care rezistenta la stres, spiritul de echipa dar mai ales veselia si atitudinea pozitiva ne-au ajutat pe toti sa trecem mai usor peste probleme. In concluzie nu pot decat sa o recomand cu maxima incredere, sigur ca nu va dezamagi indiferent in ce s-ar implica.”

-> Gabriel Comorasu – Chief Administrative Officer at Thinslices

„Am lucrat foarte bine cu Andreea, este o persoana orientata spre rezultat si satisfacerea nevoilor clientilor sau partenerilor. Atenta la detalii, agera in a identifica oportunitati, uneori e greu de tinut pasul cu exuberanta ei in idei si actiuni. O recomand cu drag pt cei care au nevoie de o persoana punctuala, plina de idei si solutii, si nu in ultimul rand foarte, foarte muncitoare.”

-> Camelia Rosca – Chief Administrative Officer la Arhipelago

“Eu o iubesc pe Andreea. Pe cuvant! Si nu am iubit-o dintotdeauna, ci pe masura ce…

– am descoperit ce om minunat este. Imi face zilele mai frumoase la serviciu cu atitudinea ei pozitiva si energia ei debordanta.

– am vazut-o crescand de la simplu si mic redactor incepator, pana la organizator de evenimente si director de vanzari si marketing. Niciodata nu o sa uit cu cata placere si rabdare umplea cu poze articolele la Bunatati.ro; si asta a fost doar inceputul…

– am simtit-o implicata “trup si suflet” in organizarea de evenimente, evenimente de la care si invitatii, si partenerii, si participantii au plecat multumiti si au oferit feedback pozitiv. Atentia si caldura Andreei au avut o contributie semnificativa 🙂

– i-am vazut bucuria din priviri la fiecare parteneriat incheiat, la fiecare incasare, la fiecare target atins. Admir dedicarea cu care a indeplinit sarcinile fiecarui post ocupat si focusarea maxima pe realizarea obiectivelor.

– i-am auzit parerile expuse si sustinute cu multa eleganta, fara a jigni sau a deranja pe cineva. A demonstrat ca este o persoana verticala, pe care ne putem baza in orice situatie dificila.

Andreea este un exemplu pentru mine si sunt pur convinsa ca oricine va colabora cu ea pe viitor va avea numai de castigat!”

-> Elena Gindac – Content Manager at Finantare.ro

„Andreea e una din cele mai motivate si perseverente persoane pe care o cunosc. Are o constanta grija fata de clientii sai, dar si fata de colegii sai. E o persoana muncitoare, serioasa atunci cand vine vorba de sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca. E un angajat devotat si constiincios care isi respecta intodeauna promisiunile facute. De asemenea, vine mereu cu noi idei, este proactiva si are curajul sa-si sustina cu tarie convingerile, atunci cand acestea vizeaza cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor. Andreea a reusit sa se adapteze in continuu, de la postul de redactor, la cel de reprezentant vanzari si marketing, si, concomitent, organizator de evenimente. Mentionez ca pe toate aceste posturi a evoluat frumos si a avut rezultate foarte bune, dand dovada de foarte mult profesionalism.

In plus, Andreea este o colega minunata, care te ajuta de fiecare data cand e nevoie, si cu care iti face o deosebita placere sa lucrezi. Este apreciata atat la birou, de catre colegi (e mereu desemnata ca fiind “cea mai draguta colega”), cat si de clienti, pe care ii cucereste inca de la primele interactiuni (creand chiar relatii de prietenie, pe termen lung, cu o mare parte din clientii companiei).”

-> Maxim Ionut – J2EE Developer at SoftVision

„Am avut oportunitatea sa o vad pe Andreea trecand de la pozitia de redactor la cea de Coordonator PR si apoi la cea de Marketing&Sales Manager intr-un interval de 3 ani. Am ramas placut impresionat de atitudinea cu care a abordat fiecare noua pozitie si dedicarea de care a dat dovada. Tin sa mentionez in mod explicit evolutia ei pe partea de vanzari. Unde a inceput fara nici o experienta si a reusit sa obtina rezultate foarte bune, atingandu-si target-ul inca din prima luna. Firea ei a ajutat-o in permanenta sa isi mentina o atitudine pozitiva si sa treaca peste toate greutatile pe care le presupune o astfel de pozitie.”

-> Madalina Buzdugan – Content and Social Media Manager at Withlocals

„Andreea e o explozie de energie, un exemplu de multitasking si un om caruia ii pasa de rezultatele obtinute. Am vazut-o dezvoltandu-se incredibil de mult in cele cateva luni de colaborare si mi-a facut placere sa lucrez ea pe fiecare din cele 3 evenimente organizate de Arhipelago. Pasiune, implicare 100% si autenticitate sunt doar cateva din atributele ce-mi vin minte cand ma gandesc la Andreea. Am incredere ca nu va obosi niciodata sa impresioneze la locul de munca.”

-> Simona Bonghez – Ph.D. Management Consultant, Trainer and Speaker

„Am colaborat cu Andreea atat in proiecte privind promovarea online a diferitelor organizatii in cadrul carora activez, cat si in cadrul evenimentelor organizate de compania Arhipelago. Experienta – fie in calitate de speaker sau partener – a fost placuta de fiecare data datorita atitudinii Andreei. Mereu in cautarea unei solutii care sa aduca beneficii partilor implicate, Andreea este creativa, deschisa spre nou, focusata spre rezultate calitative, extrem de structurata si organizata. A fost si este o placere sa lucrez cu ea datorita dedicarii si a pasiunii de care da dovada.”

-> Marius Alexa – CEO Arhipelago

„Andreea este o persoana foarte creativa, cu o atitudine pozitiva si orientata către perfecț ionare profesionala. A reusit mereu sa adauge plusvaloare in proiectele in care a fost implicata si mereu a gasit solutii la provocarile intalnite in pozitiile pe care le-a detinut in companie.”

-> Carmen Dumea – PMO Coordinator at Xerox Business Services Romania

„The working environment is enjoyable when Andreea is around. She is not only cheerful but also very supportive when you are in need. Andreea has that capacity of developing strong relationships and this attribute recommends her as a good sales person. She gains people’s trust throughout a friendly and sincere attitude. From what I noticed, clients like to do business with her, because she communicates really well in a fun way that approaches them and makes them feel comfortable. I admire Andreea’s determination to achieve her objectives. She is an example to follow for me and I would always like to work with her again.”

-> Tudor Ciumara – Head of Fiscal and Budgetary Studies department at “Victor Slavescu” Centre for Financial and Monetary Research

“I had the privilege of interacting with Andreea at several events she organized. Andreea was extremely professional at all times, which makes her a very business partner.”

-> Elisabeta Stanciulescu – DACI-AS VIP: More than Coaching. New and Innovative Learning & Development Model

“Am cunoscut-o pe Andreea Holban intr-o relatie organizator (ea) si speaker (eu), cu prilejul conferintei Freelanceri.ro de la Cluj, din 2011. Pe scurt: un organizator eficient, discret şi cald. Cu care as colabora oricand, iar aceasta inseamna foarte mult, pentru ca sunt foarte exigenta in alegerea colaboratorilor.”

Sursa: Linkedin

Va multumesc tuturor pentru ca ati facut sau faceti parte din viata mea, pentru cuvintele frumoase, pentru ca mi-ati dat ocazia sa va cunosc si sa va arat cat de putin din sufletul meu. 

PS: cei care aveti ganduri despre mine, despre colaborarile noastre, vi le astept cu drag la adresa “[email protected]”. Pupicioi! 🙂