De ce sa ai un dans de neuitat la propria nunta? (P)

0
336
views

Multi dintre noi nu reusesc sa inteleaga importanta dansului mirilor, dar multi dintre noi vor intelege de ce este atat de important pentru miri doar in momentul in care le vom lua locul. Si ne vom trezi pe ringul de dans executand cu inima plina de emotii dansul mirilor.

Putini dintre noi stiu ca dansul mirilor nu este un simplu dans, este o incununare perfecta a emotiilor si a iubirii dintre cei doi miri. Este primul dans ca sot si sotie din vesnicia ce vor urma. Este cel mai emotionant moment care merita sa ramana in amintirea tuturor pentru vesnicie.

cursuri dans nunta

Cum sa ai dans al mirilor de neuitat?

Ei bine, dansul mirilor la nunta este diferit de la cuplu la cuplu, de la generatie la generatie. Daca pana nu demult acest dans era reprezentat de un vals simplu in prezent marai se dau peste cap la propriu si la figurat pentru a realiza una din cele mai frumoase si impresionante coregrafii.

Pentru un dans reusit trebuie in primul rand sa stabiliti melodia pe care sa dansati si care sa va reprezinte cat mai bine, trebuie sa va ganditi la ce vreti sa transmite-ti si de asemenea sa va ganditi cum vreti sa fie dansul. Vreti sa fie unul funny – care sa ii faca pe cei prezenti sa rada in hohote sau poate sa fie unul romantic – care sa aduca cate o lacrima in ochii celor care va privesc. Indiferent de ceea ce alegeti trebuie sa va ganditi ca trebuie sa va reprezinte cel mai bine.

Dar daca vreti sa incercati ceva nou si sa ii uimiti pe cei prezenti nu uitati sa exersati.. si asta cat mai des. Pentru ca lucrurile noi nu sunt intotdeauna simple si in momentul in care vrei sa incerci sa vii cu ceva nemaivazut trebuie sa ai grija la modul in care alegi sa expui acest lucru pentru a nu fi inteles gresit de cei din jurul tau.

O noua moda pe care am observat-o la nunti, e costumul pe care il poarta marai in timp ce executa dansul mirilor. Unii aleg sa isi schimbe tinuta pentru a aduce un plus de noutate si stralucire momentului. Poti opta si tu pentru acest lucru daca crezi ca te reprezinta ideea si bineinteles daca ideea aceasta se potriveste cu momentul construit de voi. Totul depinde de viziunea voastra asupra acestui dans, de modul in care voi il simtiti si de asemenea de modalitatea aleasa pentru a-l pune in scena.

Fiecare dans al mirilor este special, fiecare aduce ceva nou si fiecare uimeste. Totul depinde de atitudine mirilor si a sentimentelor si trairilor pe care acestia le transmit nuntasilor. Pentru ca degeaba alegi o coregrafie incredibil de complicata daca nu reusesti sa transmiti nimic prin intermediul ei. Caci un dans care nu transmite nimic, nu e un dans – e pur si simplu o miscare a trupului care nu spune nimic.

Fa dintr-un simplu dans un moment de poveste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here