Centrale termice pe gaz, biomasa si combustibil lichid Wolf Heiztechnik Germania (P)

2
658
views

“Romania face parte din topul tarilor care aleg mai mult pretul decat calitatea, iar asta putem observa in   viata de zi cu zi. Ne zgarcim pentru siguranta noastra, iar mai apoi, o sa ajunga sa ne coste aceste lucruri.   Poate pare un pic ciudat, insa Romania nu a fost facuta sa fie chiar asa. Inainte, se punea pret pe calitate, iar pretul urma pe locul doi, insa dupa revolutie totul a luat o intorsatura destul de ciudata. Am preferat mereu pretul cel mic, am cautat mereu oferte, insa dam banii pe lucruri ieftine, care tin foarte   putin, in loc sa dam poate cu 10 lei mai mult, dar sa luam ceva calitativ. Cunosc un caz foarte interesant.

banner-centrale

O avocata din cartier (adica, are bani) a construit o casa pentru copilul ei si-a dotat-o cu echipamente de   ultima generatie. Insa la centrala sa zgarcit la bani si a luat ceva mai ieftin. Nu ziceti voi, dar intr-o iarna   (prima iarna cand a functionat) a explodat din cauza ca era prost “gandita”. Noroc ca nu a fost copilul   acasa. De atunci, nu sa mai zgarcit la bani si acum pune pret pe calitate. Eu consider ca mai intai trebuie   sa pui acordul pe siguranta si calitate, iar mai apoi pe pret. Poate veti zice “da, dar salariile nu ne   permit”.

Ok, daca tot vreti sa luati, luati ceva ca lumea si strangeti bani. Mai bine iei ceva de calitate care   sa tina, decat sa dai banii aiurea. Mai bine ii arunci pe geam, ca e fix acelasi lucru. Va recomand un site care va va oferi solutii de top, high end, fabricate dupa ultima tehnologie. Se numeste Jetrun.ro. Mai   multe informatii gasiti acolo, de la centrale termice, pana la cosuri de fum si multe altele. Site-ul ofera informatii si stiri de ultima ora din domeniu. Au o noua gama de centrale termice, ventilatie cu recuperare de caldura si multe altele. De asemenea, gasiti aici si centrale termice pe gaz.”

Vizitati-l cu incredere!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here