Ce isi doresc femeile?

0
1862
views

Cam greu de raspuns la o astfel de intrebare capcana. Muuulte glume si imagini au incercat sa explice complexitatea cerintelor femeilor, mai ales in comparatie cu cele ale barbatilor.

Zilele acestea am revazut filmul – “What women want” in care Mel Gibson se chinuie din plin sa afle raspunsul la aceasta intrebare, care ii macina pe majoritatea barbatilor.

Filmul asta ofera lectii de viata pe masura, iar eu va voi aminti 5 dintre ele:

1. Orice meserie trebuie realizata cu profesionalism!

Asadar desi primeste o cutie chipesa, roz cu tot felul de produse pentru femei, pe care trebuie sa le incerce si sa le inteleaga, in conditiile in care este o persoana cu experinta, cu o cariera solida si cu o varsta pe masura, alege sa se comporte profesionist si sa isi ia foarte in serios acest proiect.

2. Nu-i usor sa fii femeie!

Actorul principal, ajunge sa se dea cu oja rosie pe unghiile de la maini si de la picioare, sa poarte ciorapi, sa isi faca parul, sa se dea cu rimel si capodopera suprema a constat in incercarea epilarii cu ceara. Soc si panica cand si-a dat seama prin ce trec femeile cand se epileaza, pe o singura portiune de picior si e ferm convins ca aceasta manevra nu trebuie incercata si pe celalalt picior. 😀

Intr-adevar si multe dintre femei, in ziua de astazi, renunta la acest mod de epilare – acasa, in favoarea saloanelor in care se poate scapa usor, fara durere, fara stres, de parul in exces. 😀 Asadar multe dintre doamne si domnisoare ajung la procese de epilare definitiva, care este o salvare pe termen lung. (PS: pentru persoanele din zona Galati-Braila, iata un salon tare dragut, performant, nou si utilat care va asteapta, doamnelor si domnisoareor, intr-un mediu relaxant si frumos unde puteti afla mai multe detalii despre epilare definitiva sau spl Galati,  despre tratamente faciale, promotii, remodelare, tratamente anticelulita,etc.)

3. Nu e dracul atat de negru!

Orice intamplare se iveste in drumul nostru, care la prima vedere poate aduce panica si disperare, mai apoi o putem transforma intr-un atu, pe care il putem folosi in favoarea noastra. Drept dovada Mel Gibson ajunge sa auda toate gandurile nebune pe care le au femeile clipa de clipa, toate grijile pe care le traiesc si care nu de putine ori le coplesesc pe acestea, si cand le constientizeaza ajunge sa le foloseasca in favoarea sa urmand sa devian uman, prietenul lor, etc.

4. Ofera-ti sansa sa-i cunosti pe cei din jurul tau! Asculta-i!

Nu trebuie sa punem etichete celor din jurul nostru, pentru ca niciodata nu stim ce anume gandesc aceste persoane, astfel putem pierde oameni importanti, valorosi pentru ca nu le dam atentie, nu le oferim sansa sa demonstreze ce oameni minunati pot fi.

5. Nu te lauda cu munca altora! Nu te vei putea bucura cu adevarat de reusita!

Faptul ca poti citi si dezvalui, primul, anumite aspecte culese din gandurile, mintea si munca celor din jurul tau, nu inseamna ca poti sa te si bucuri de acestea in totalitate, in conditiile in care nu iti apartin. Nu poti folosi tehnici „murdare” de sabotare si mai apoi sa te bucuri de rezultat. Candva tot ti se va infunda drumul.

In concluzie cred ca daca ar primi mai multa atentie pentru a fi ascultate, atunci viata alaturi de aceste “creaturi” neintelese, ale naturii, ar fi multa mai usoara pentru ambele specii. 😀

Voi ati vazut filmul?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here