Stralucesc din nou! La exterior!

0
511
views

Da, am si eu cateva mini-colectii si pasiuni, iar una dintre ele se refera la tot felul de accesorii de pus la gat, in par, cercei, bratarele, care mai de care mai colorate, de diferite forme, marimi, lungimi, etc.

Cum va spuneam intr-un articol anterior, am renuntat la ele in ultima vreme, de cand a aparut bebe, mititel si plapand pe care il tineam la piept mult, in brate si care risca sa se agate de ele, sa se raneasca. Dar acum bebe e deja un smecher maricel, care oricum se atarna de ele, dar din curiozitate, ca sa le analizeze intens, sa le inspecteze pe toate partile, sa le rontaie, pe cat posibil, astfel incat am decis sa reincep sa imi pun in miscare colectia, care statea stinghera intr-un colt.

brizonele accesorii femei

Evident ca totul a reinceput cu noi achizitii de brizonele, zorganele, zdranganele care numai nu ma strigau. De asemenea mi-am retrezit interesul de a le purta, vazand cate alte minunatii noi as putea testa, care mai de care mai ochioase, mai colorate, mai zgomotoase: bratari de mana si picior, brizonele pentru par, coliere si lantisoareetc.

Asadar, in cazul meu, pauza s-a incheiat, e momentul sa stralucesc din nou din priviri si accesorii, din suflet si minte. Nu ca pana acum nu am stralucit… erau evidente sclipirile sufletului meu, de la interior, poate cele mai de pret. Dar e dragut sa le pot asorta pe acestea interioare si cu brizonele exterioare, care mi-s tare dragi, evident. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here