Bijuteriile mamicilor

0
465
views

Eii, de cand sunt mamica mi-am lasat deoparte, fara pic de regret, toate bijuteriile, toate zorzonelele care mai colorate, care mai lungi, desi eram un mega fan, (desi am mai avut cateva tentative de a le purta, am renuntat eroic), pentru a evita:

1. sa il ranesc pe bebe, intr-o misculatie continua, care s-ar putea zgaria, rani cu ele;

2. sa ma ranesc eu, cand bebe ar trage eroic de un cercel prins de urechea mea de altfel;

3. sa descopunem toate aceste accesorii, in momentele in care bebe se “sprijina” de ele;

Cele mai preţioase bijuterii pe care le vei avea vreodată în jurul gâtului sunt braţele copilului tăuAsadar, am amanat utilizarea de inele, bratari, cercei (foarte rar mai folosesc cercelusi mici, rotunzi, care am protectie in spatele urechii, astfel incat bebe sa nu fie ranit daca ajunge cu mana pe dupa ureche), lanturi si margele. Uneori si ochelarii sunt in pericol de a fi smulsi si molfaiti, dar ne concentram putin si am reusit (pana acum) sa scapam cu bine.

In schimb am pastrat verigheta si cele mai de pret bijuterii: manutele puiutului meu, in jurul gatul meu. Nimic mai placut decat aceasta minune mica, vie, miscatoare, mai ales cand isi mai atinge si fatuca lui moale, de a mea. Niciun tip de nestemata nu va putea concura cu asa ceva, nu va putea sa faca fata manutelor mici, pufosele, fine si caldute.

Voi purtati bijuterii?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here