Daruri pictate cu suflet si culoare

0
555
views

Ador tot ce inseamna culoare! Pictura candva avea un rol important in viata mea, avand in vedere ca am mers si la liceul de arta pentru ceva lectii de pictura, prin generala. Cred ca de-a lungul timpului am bifat 3 pasiuni mari: pictura, scrisul si informatica/calculatoarele. Pe prima se pare ca am pastrat-o doar la stadiu de admiratie profunda a operelor realizate de cei talentati. Scrisul il pastrez pentru gandurile mele pe blog, deocamdata, iar informatica am adaptat-o la tot ce tine de mediul online (job si pasiune).

Mi se pare grozav sa vad ca pictura a ajuns la un nivel creativ, in care simple obiecte devin capodopere, prind parca suflet. Cand vad obiecte banale decorate manual cu simboluri, mesaje, culori si forme, parca imi tresare sufletul si imi doresc sa impartasesc cu cei dragi bucuria asta.

alma handmade pictura cadouri

Maini chibzuite, cu atentie si migala, care realizeaza astfel de minuni trebuie apreciate la adevarata valoare, fiind practic o valoare inestimabila, fata de roboteii care scot pe banda rulanta obiecte fara suflu. Ador handmade-uri in general si cred ca ar trebui apreciate tot mai mult. Ador ca fiecare piesa lucrata manual e unica in felul ei, are o poveste si o nota aparte de originalitate, fiind aproape imposibil de realizat manual 2 obiecte identice in cele mai mici detalii, dar cred ca asta e si farmecul.

Si cum noi ne pregatim pentru un moment important in viata noastra – petrecerea de mot a prichindelului nostru, am decis sa aducem un suflu cald momentului, insufletit din pensule si culori, si ii vom pune lucrusoarele pe o tava personalizata, de unde sa aleaga el ce va dori.

De asemenea vreau sa va impartasesc si voua cateva astfel de idei creative marca Alma’s HandMade – lucrusoare magice, pline de culoare, de viata atat pentru voi, ca parinti, cat si pentru prichindeii vostri, sau pentru cei dragi – idei de cadouri lucrate manual: cutii de bijuterii, pusculite, seturi pentru mot (tava, perie, cutie mot), rame foto, tocuri de ochelari, oua de Paste si Globuri pictate, etc. Toate personalizate, lucrate cu atentie, culoare si viata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here