Afterhills 2018 – mandri de voi, mandri de noi!

0
162
views

Dupa o prima editie, eroica, ce a trezit un sentiment fain de apartenenta, de viata si suflu nou si tanar, am asteptat cea de-a doua editie cu sufletul la gura si nu pentru muzica in sine, cat pentru starea grozava de bine, de visare si chill.

Afterhills 2018 iasi day4

Si a venit… Planuri marete incepeau sa prinda contur, vise eroice creionau incet incet statusuri, interviuri si articole. Imi doream sa nu am asteptari, sa pot aspira totul de la sine.. dar nu prea mi-a iesit… caci mi-au depasit cu mult asteptarile.

Tineri, increzatori, cu familii si vieti personale, ei au muncit eroic zi si noapte, inspirand si transmitand stare de bine in jurul lor, o stare de “vreau sa fiu acolo” si mi-au depasit presupunerile intr-o bucata de tara, pe care pare sa nu dea 2 bani, nici omul mic – de rand, nici cel mare si influent, o bucata de tara in care echipa asta tanara si faina, chiar crede si chiar pune umarul la dezvoltare si evolutie.

Afterhills2018 dreamers iasi day3

Ei au reusit. Au visat si au framantat un gigant cu suflet tanar si inca increzator in sansa lui, in acest colt de lume uitat si ancorat inca in zabrelele trecutului. 4 zile Iasiul a stralucit la Miroslava si a vibrat in culori si vise. 4 nopti luminile sufletelor noastre s-au ridicat si au atins cerul.

Afterhills 2018 iasi day 3

La investitiile in asemenea festivaluri nici nu ma pot gandi, dar stiu sigur ca pe langa valorile materiale uriase, investitia umana a fost de neimaginat pentru o echipa tanara si curajoasa, care are ca provocare pricipala: educarea, inainte de toate, a unui public autohton in transa delasarii, fata de celelalte festivaluri din tara noastra, crescute pe un alt soi de temelie umana.

afterhills2018 day2 iasi

Dar incet incet au cladit si ai nostri curajosi o poveste frumoasa pe care sa putem creste de la un an la altul. Multumita lor, am devenit cu totii o poveste in care Moldova va fi partasa, cu publicul ei ales, cu oamenii ei de calitate, cu o alta generatie, noua care inca mai are dreptul sa viseze.

Afterhills 2018 kidsfriendly iasi

Multumim Ovidiu Biber & Afterhills pentru sperante, pentru vise, pentru sanse.. Asa cum am mai spus, chiar nu stiu cum ati reusit sa visati atat de frumos la Iaşi, intr-o Moldova ce pare mereu in terapie... si mai ales nu stiu cum de-ati reusit sa credeti in noi, in oameni, sa ne faceti partasi la “se poate”, sa transformati visele in realitati (oricat de nebunesti ar parea) si sa ne dati curaj!

Afterhills 2018 iasi day1

Bravo pentru munca titanica, pentru creionarea proiectului, pentru implicare, munca, organizare, munca… si incredere! Hai c-am reusit impreuna sa vibram real o atmosfera faina, in cea de-a doua editie Afterhills la Iasi. Jos palaria! Si ne vedem in 2019. 😍

PS: Vrei înapoi la festival? Ia-ți abonamentul earlyearlybird: EGGSTATIC la AFTERHILLS 2019. Ediție limitată. Disponibil până pe 10 iunie 2018 aici: https://bit.ly/2rsdKXV

Afterhills2019 earlybird

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here