Cand nuntile devin povesti cu zane si dudui…

0
547
views

Va ziceam intr-un articol anterior ca imi plac nuntile, mai ales cele ale oamenilor dragi, care au o incarcatura emotionala deosebita. Anul acesta am participat la 2 nunti dragi, organizate in decoruri speciale, ce m-au facut sa ma transpun in povesti, sa ma duca cu gandul la alte taramuri si epoci.

nunta anca & seby

Sursa foto: Attila Hajos

Prima nunta – cea a jumatatii mele de copilarie, a sufletului meu pereche – surioara mea draga care a aratat ca o zana din povesti, mi-a incarcat sufletul de tot felul de emotii, de stari cu totul speciale. A fost un eveniment organizat intr-un cadru feeric – Restaurant Balador Neamt, plin de verde si fresh atat la exterior, in curtea locatiei, cat si un interior frumos ornat si amenajat, o nunta de poveste cu delicii culinare absolut magice si delicioase, perfect imbinate si ornate, pe mese bogate, o nunta in care spiritul oamenilor tineri si pliiiini de energie frumoasa, a umplut de culoare evenimentul.

nunta balador piatra neamt

Cea de-a doua nunta – a unor prieteni, a avut loc intr-un cadru de epocaConacul Polizu – Gradina de Vara + interior care ne-a facut sa ne gandim la evenimentele nobile, in aer liber cu Bibici si Dudui. A fost un eveniment-spectacol cu o incarcatura puternica, avand in vedere toate momentele pregatite de miri cu dansatori profesionisti, cu video-uri emotionante, intr-un decor de poveste cu aranjamente florale delicate, cu sclipiri de artificii, cu zambete si eleganta, cu un fundal sonor grozav si plin de energie, cu emotia unei povesti de dragoste demna de scenariul unui film.

nunta conac polizu iasi cruella si dodeka

Nunta e un moment din viata mirilor care trebuie sa le aduca lor, in primul rand, o multumire grozava si un sentiment ca e un eveniment pentru ei, dedicat lor si povestii lor de iubire, dedicat vietii de familie care ii asteapta de acum incolo.

PS1: Un sfat general pentru toti mirii lumii: dragilortraiti aceste clipe pentru voi, in primul rand, si apoi pentru cei din jurul vostru, care daca va iubesc si va apreciaza cu adevarat, se vor bucura de toata povestea voastra, de tot momentul, savurandu-l ca atare, inainte de a cauta carcoteli si-a va pune bete in roti. Bucurati-va in ziua nuntii voastre!

PS2: Iar, tu, nuntasule: Bucura-te pentru ei si alaturi de ei, daca tot mergi la astfel de evenimente, daca tot te-ai echipat tantos, daca tot te-ai concentrat tot anul pe plicul ce il vei darui!

E clar, ca nuntile sunt niste momente emotionante, cand iti doresti sa te bucuri alaturi de cei dragi, cand esti facut partas la clipele fericite si importante din viata mirilor, care le dau initial batai de cap in ceea ce priveste organizarea, pentru ca vorbim de pregatirea unor evenimente mari in cele mai mici detalii, dar care la final trebuie sa pastreze aroma unor vremuri frumoase, emotionante si pline de sentimente frumoase si dragi sufletului, amintiri pentru o viata intreaga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here