Un dans al mirilor perfect (P)

0
428
views

In viata asta sunt atat de multe lucruri pe care le facem o singura data, ne nastem o singura data, implinim o singura data 18 ani si ne casatorim o singura data. Asta in cazul in care nu suntem tentati sa o facem de mai multe ori.

Dar chiar si asa emotia unui lucru facut pentru prima data nu poate fi inlocuita cu nimic pe lumea aceasta. Nu o putem compara cu nimic acea emotie care ne face inima sa ne bata cu atata putere incat ne facem griji ca ar putea iesi din piept si ar putea lua-o la sanatoasa cat ai zice „peste”.

stop-and-dance.ro lectii de dans

Tu iti mai aduci aminte de cat de emotionata era la atunci cand ai spus „da” in fara ofiterului de stare civila? Sau cum iti tremurau genunchii atunci cand ai pasit pe ringul de dans alaturi de alesul inimii tale? Cat de emotionati erati amandoi?

Dar sa dam un pic timpul inapoi. Iti aduci aminte chiar si acum cat de tare iti batea inima cand l-ai vazut prima data, acel baiat cu un aer de baiat de cartier cu o inima ce parea de nepatruns. Dar tu ambitioasa din fire ti-ai propus sa spargi toate lacatele si sa instalezi in inima lui. Si ai reusit si ti-ai dat seama de asta chiar de la primul vostru sarut. Cand si-a pierdut cumpatul si buzele lui s-au abandonat in nestire buzelor tale. Si mai apoi cand te-a luat de mana si te-a dus la prima voastra intalnire, prima voastra plimbare, etc.

Era emotionant si i se impleticeau picioarele cand era aproape de tine. Dar ce urma nici nu iti trecea prin cap, niciodata nu ti-ai imaginat ca baiatul cu inima de gheata nu stie sa danseze. Cand l-ai vazut dansand ai crezut ca esti intr-un vis care se transforma usor, usor in cel mai negru cosmar al tau. Dar din fericire ai reusit sa il convingi sa participe la cateva lectii de dans care sa il ajute sa isi dezghete si picioarele. Si uita-te la cum cat de mandru si increzator e acum cand danseaza acum langa tine. Cat de fericit e acum langa tine cand danseaza dansul mirilor la nunta.

Hai si tu la cursuri de dans. Si toate aste datorita tie, pentru ca te-ai ambitionat sa il ajuti sa se exprime si altfel de cat prin cateva cuvinte simple. Si cum cand iti aduci aminte de primul vostru dans ca mire si mireasa nu poti decat sa zambesti si sa te bucuri de tot ceea ce ati reusit sa construiti unul langa altul.

Dansul poate uni inimi, le poate aduce mai aproape si poate transforma inimile de gheata in inimi numai bune de iubit. Daca si tu vrei un dans al mirilor perfect sau daca vrei pur si simplu sa transformi doua picioare stangi in doua instrumente prin care sa poti executa un dans perfect atunci ai nevoie de cateva lectii de dans. Pentru mai multe detalii despre lectiile de dans, dar si despre avantajele pe care le putem obtine prin dans click aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here