Si tehnologia mai intra in reparatii

0
552
views

In ziua de astazi cam orice domeniu de activitate se invarte in jurul tehnologie sau macar in jurul unui calculator/laptop pe care inmagazinam informatii, oferte, preturi, facturi, etc. De asemenea ca orice obiecte utilizate intens vin momente cand e nevoie de un refresh, cand e cazul sa apelam si la servicii de tip service reparatii calculatoare sau momente cand e cazul sa revigoram “flota” de aparatura utila in desfasurarea activitatii cu una adaptata la secolul si nevoile aferente.

Daca acasa, ca persoane fizice, ne putem orienta fie sa mai bijuterim noi laptopurile si calculatoarele din dotare, fie mai apelam la amici/prieteni si cat stam la o rontaiala, o bere, o inghetata avem parte de astfel de servicii de restartare de la cei pasionati si capabili sa faca asta, in cazul companiilor situatia sta putin diferit si se apeleaza la profesionistii in Servicii IT.

Practic expertii din domeniu – service reparatie PC, rezolva probleme ce tin de partea de Hardware sau service IT, fie ca sunt necesare reparatii generale, pentru componente mari, ori minutioase, cum ar fi lipiturile pe placa de baza. Dintre serviciile bifate in cadrul service-urilor din domeniu IT se numara: diagnosticare, devirusare profesionala, testare, curatare si inlocuire sursa.

de ce fixmypc.ro

In cadrul companiilor, in general, vorbim de mai multe calculatoare, vorbim de servicii ce trebuie facturate, vorbim de programe ce sunt in general actualizate, reparate sau configurate si in plus exista si momente in care e nevoie de interventii pe partea de componente, defectiuni tehnice mai serioase ca: asamblari ale componentelor, rescriere/updatare BIOS, optimizari sau upgrade al pieselor, schimbarea mufelor de alimentare, a bateriilor sau substituirea ecranului.

Este important sa se analizeze problemele semnalate si sa fie pus un diagnostic corect (ca in cazul sanatatii umane si sanatatea dispozitivelor trebuie analizata si diagnosticata corect, inainte de a fi reparata/tratata) si in functie de rezultatul diagnosticarii pentru reparatii pc se poate decide daca este nevoie de curatarea, repararea sau inlocuirea produselor.

Pentru companii, cred ca pe langa promptitudine, garantie, eficienta, siguranta si rapiditate sau servicii personalizate, este extrem de importanta si partea de consultanta, avand in vedere ca oamenii care utilizeaza laptopurile/calculatoarele/dispozitivele tehnice ale unei firme se pot schimba, fiind altii iar si iar. Asadar oferirea de sfaturi si recomandari practice pentru intretinerea si ingrijirea componentelor unui calculator sau laptop este importanta in acest domeniu, in care comunicarea este, de asemenea, esentiala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here