Muzica portabila

0
514
views

Tehnologia in ziua de azi atinge tot felul de etape, de modele, de produse la care nici macar nu te-ai gandi ca ai nevoie, ca se pot realiza. Cateodata am senzatia ca nici nu o sa mai stiu cum sa deschid usile, apa, lumina, cum sa raspund la interfon, telefon, de unde pornesc muzica sau o opresc cu puterea mintii, etc. Deja remarc ca sunt pe piata enorm de multe dispozitive, aparate, tehnologii care se conecteaza online, care sunt portabile, care au sisteme bluetooth incorporate (telefon, boxa portabila super misto, camera auto, tot felul de gadget-uri care mai de care mai utile, mai usor – sau nu de utilizat). 

De exemplu in ziua de azi, cand toata lumea asculta muzica, adora si e chiar dependenta de zumzareala / galagie / sunete (fie ca recunoastem, ori ba), e clar, ca nu mai e cazul sa folosesti aparate/radio-uri cu baterii cand pleci in vacante la munte, la mare, la bunici, la tara, la padure, sau pentru petrecerea din curte sau gradina pe care o dai cand iti vin prietenii in vizita, etc. ci poti sa te bucuri de muzica ta, care sa anime atmosfera prin dispozitive moderne (telefoane, tablete si boxe portabile bluetooth).

boxe portabile

In ziua de azi poti folosi boxa portabila wireless la computer, la telefon, la tableta, etc. Aceste tipuri de dispozitive au cateva ore de autonomie, bateria se incarca repede si poti sa citesti fisierele audio in diverse formate sau medii de stocare. Un alt avantaj cand folosesti astfel de boxe portabile bluetooth este ca scapi de grija cablurilor, pumnilor intregi de baterii, etc.

E clar ca muzica poate vibra frumos din boxele portabile, din gadgeturile noi aparute si astfel se anima atmosfera, astfel distractia prinde o alta forma. In plus aceste dispozitive ce confera o atmosfera de petrecere, de relaxare se conecteaza la telefon, laptop sau tableta si sunt utile, creand dependenta mai apoi. Practic o astfel de boxa poate fi considerata un aparat ce inglobeaza 4 dispozitive: MP3 player, boxa fara fir bluetooth, radio fm sau boxa activa cu fir.

Nu stiu cum, dar chiar daca arata ca niste nave spatiale, dispozitive din Star Trek, cred ca trebuie musai sa incercam macar sa tinem pasul cu tehnologia, macar sa avem idee despre existenta ei, despre ce presupune si poate face ea, astfel incat sa nu ramanem complet pe dinafara si sa putem sa intelegem lumea in care cresc si se dezvolta copiii nostri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here