Cum alegem cadourile corporate?

0
631
views

Pe cat este de placut sa primim cadouri, pe atat de complicat poate fi sa alegem cadouri pentru cei din jurul nostru, fie ca vorbim de cadouri personale, pentru prieteni si familie, fie ca avem de ales cadouri corporate pentru sefi, colegi, parteneri sau clienti.

Cred ca in zona business, cand avem de facut astfel de cadouri, conteaza enorm cateva aspecte:

  1. cui avem de luat cadoul si relatia profesionala pe care o avem cu persoana respectiva, cat ne e de apropiata ierrhaic sau uman – astfel incat sa stim detalii din viata privata, din dorintele si hobby-urile ei, etc.;
  2. bugetul disponibil pentru achizitionarea cadoului;
  3. ocazia pentru care oferim cadoul;
  4. daca avem de luat un cadou de grup, din partea unei echipei sau din partea unei singure persoane;

cadouri corporate debonaireIn zona de cadouri pentru firme se poate merge pe cadouri business generale, cadouri de larg consum, cadouri corporate personalizate, cadouri de sezon, cosuri cadou corporate. In ziua de azi sunt mult mai usor de gasit astfel de idei de cadouri pentru sefi, pentru clienti sau parteneri de afaceri, pentru zona corporate, fiind magazine online, de exemplu, care acorda inclusiv carduri de fidelitate, care fac livrarile direct la birou, care impacheteaza frumos si profi astfel de surprize, care ofera posibilitatea de a personaliza fiecare astfel de cadou.

De exemplu cosurile cadou pot fi solutii salvatoare atat folosite drept cadouri corporate cat si pentru familie si prieteni, exista variante adaptate. Pentru cadourile business aceste cosuri contin tot felul de produse elegante, fine si rafinate, tot felul de specialitati de lux de la branduri internationale, de referinta, produse cu un gust si cu o savoare aparte ce imbie toate simturile celor care le primesc si le degusta cu placere.

De asemenea pe langa variantele de cosuri cadou internationale, mai exista si varianta de cosuri traditionale, cu produse autohtone (ideale de sarbatori si nu numai), ce contin: “… o colectie remarcabila de vinuri si bauturi traditionale, insotita de savoarea dulceturilor din fructe proaspat culese din livada, de gustul inconfundabil al nucilor scaldate in miere, de aroma cozonacilor abia scosi din cuptor. Atmosfera de altadata este completata de stergare, obiecte din ceramica pictate manual, mestesugite cu maestrie.”

Asadar aceasta cred ca e o solutie frumoasa si eleganta de cadouri pe care o putem avea in vedere atat in zona business cat si in cea personala.

Voi ce cadouri ati oferit sefilor, partenerilor, clientilor fideli, etc.?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here