Avantajele folosirii unei masute de laptop

0
656
views

Da, este utila si eu ma bucur de doua masute sincera sa fiu, ambele primite cadou si le folosesc atat pentru laptop cat si pentru micul dejun. Tin sa precizez ca au fost super practice mai ales cand am fost insarcinata, asadar le recomand.

Intr-adevar sa folosesti un laptop (inteeeens) poate fi de foarte multe ori extrem de obositor sau chiar dureros. Acest lucru este cu atat mai adevarat pentru persoanele ce sufera de diverse probleme de sanatate, deplasare sau mobilitate. Chiar daca suntem acasa, in caldura caminului propriu, trebuie sa ramanem productivi atunci cand alegem sa lucram de la calculator. Si cum putem sa facem acest lucru, mai bine, decat prin a folosi o masuta de laptop confortabila, ce sa ne faciliteze utilizarea acestor dispozitive electronice? Acum gasesti astfel de masute in hipermarketuri, in cam toate orasele marisoare din tara. De exemplu, la Selgros Braila gasesti masuta de laptop ce ti se potriveste.

1351068347478

Deseori descrise ca produse de tip must-have, aceste accesorii au o serie de avantaje ce nu pot sa fie ignorate:
– permit folosirea mai usoara a laptopului, prin plasarea tastaturii acestuia la o distanta potrivita de utilizator (de bratele acestuia).
– se evita astfel durerile de spate, de gat sau de ochi, cat si cele de maini, ce ar putea sa apara in cazul lucrului la un birou necorespunzator.
– o asemenea masuta de laptop poate sa fie folosita intr-o multitudine de pozitii, fie ca suntem asezati pe pat, pe canapea sau pe sezlong. Mai mult de atat, exista modele ce sa suporte si o utilizare in care noi suntem asezati (intinsi) complet pe spate.
– elimina plictiseala si oboseala de a lucra ore in sir in aceeasi pozitie
– multe modele au incorporate si coolere pentru racirea laptopului; astfel, nu vei mai resimti neplacuta caldura degaja de functionarea acestuia.
– te ajuta sa iti conservi si sa iti folosesti energia nu pentru a-ti mentine laptopul in brate, in echilibru, ci pentru a te concentra efectiv, 100% pe ceea ce lucrezi. Privirea ti se va putea odihni ore in sir doar pe display-ul laptopului.

Asadar, folosirea unei masute de laptop are mai multe beneficii decat am fi crezut initial. La un pret accesibil, corect, orice roman poate sa iti gaseasca un model ce sa i se potriveasca perfect nevoilor. Asadar, poti cumpara de la Selgros Braila variantele potrivite de masuta laptop!

Date de contact pentru Selgros Braila:
Produse alimentare si nealimentare
Strada Ramnicu Sarat nr. 92B Braila, 810 166 , RO
Tel: 0239 602 000
Fax 0239 602 199

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here