De-a gata, daca se poate!

3
537
views

De cand e bebe prin zona, tot imi vine sa mai rearanjez mobila prin casa, sa o imping mai incolo, sa o tot duc prin dormitoare, sa mai pun un dulapior, sa mai ridic din lucruri (de acum vrem sa mergem si avem treaba) si tot asa.

In scara la mine tocmai au facut schimb de apartamente 2 vecini.. si mi-am amintit de noi cum acum cativa ani ne-am mutat aici, cum am carat zeci de bagaje, cutii peste cutii, saci peste saci, genti peste genti, mobila care mai de care, de nu pricepeam de nicio culoare cum reusisem sa le tinem pe toate intr-un apartament cu 2 camere, de unde am reusit sa scoatem atatea bagaje. Nici azi nu stiu!

amenajari interioare

Sursa foto: Jazzyliving.com

Am facut amenajari interioare in noul apartament de la A-Z: instalatia electrica, cea sanitara, termica, gresie, faianta, geamuri, pereti, parchet, glafuri, absolut tot, apoi am montat mobila pe care o aveam deja, dupa care am inceput sa scoatem din bagajele si sa punem la loc lucrurile, care pareau sa nu mai incapa de data aceasta. Nu cred ca as mai putea sa o iau de la capat. Mi-a ajuns.

De-ar fi sa trebuiasca totusi sa plecam de aici, as pleca cu bebe, tati, dosarele cu acte, albumele cu poze si hainele… probabil. N-as mai lua bucatica de mobila sa o demontam si mutam si montam iar. Si mi-ar placea sa merg intr-o casa si mai maaare, in care sa trebuiasca doar sa ma instalez cu hainele, mancarea, consumabilele… iar restul sa fie totul impecabil, la locul lui – “de-a gata”, ca sa zic asa, fara batai de cap, fara bufnituri, fara praf, fara rotopercutoare, bormasini si tot felul de minunatii de astea prin calea mea. Dar nu va fi cazul. 🙂

In schimb prin casa, vom avea de amenajat in viitor si camera lui bebe, cand va creste putin mai marisor, cu personajele lui preferate, in culorile dorite de el… cine stie ce trasnai vom mai face, ca nu-ti trebuie mult si cand te pocneste ideea nu te mai potolesti. 🙂

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here