Munca pe termene limita, pe proiecte

0
551
views

Multi dintre noi, in ziua de azi, ajungem sa ne dorim sa nu fim dependenti de un loc de munca, de un stil de viata strict, repetitiv, dorindu-ne parca sa avem in continuu noutati, proiecte noi in care sa ne implicam, oameni noi alaturi de care sa lucram, sau pur si simplu ne dorim sa facem o munca temporara si punctuala, pe care sa o definitivam de acasa, intr-un mediu comod si calduros, poate cel mai confortabil posibil.

Asadar in ziua de azi se pare ca avem nevoie, poate mai mult ca niciodata, de flexibilitate, confidentialitate si informatii concrete in timp util, astfel incat sa avem colaborari profesionale de calitate, care sa ne multumeasca.

job apt.ro munca temporara payrollIn momentul in care devii un robotel, facand aceleasi activitati zi de zi, parca fara niciun obiectiv clar in timp si spatiu, intervine monotonia si intr-un final si o oarece delasare, nefiind antrenati sa facem fata provocarilor noi.

Eu recunosc, ca am avut parte in cei 6 de ani de munca, in cadrul aceleiasi companii de activitati si proiecte foarte diverse, astfel incat am fost in plina misculatie, aproape mereu. De la redactie, la evenimente, la vanzari, la management, training, sedinte, motivare echipa, organizare, planificare, etc. am realizat tot felul de activitati, de joburi, care sa imi tina sangele in miscare, sa nu simt monotonia, de asemenea sa ma ajute intre ele toate cunostintele adunate in cadrul acestor departamente si activitati.

De asemenea termenele limita – destul de scurte in timp, pe fiecare proiect in parte imi permiteau sa ma organizez punctual, ca apoi sa vad si chiar sa simt punctual rezultatele, meritele sau dezamagirile.

In ceea ce priveste angajatorul, multe companii, in general cele mari cu un numar mare de angajati, ajung sa-si externalizeze serviciile, fie ele de recrutare, consultanta, training sau payroll, pentru a economisi timp si totodata pentru a se focusa fiecare pe ceea ce stie sa faca mai bine, astfel incat, punand apoi cap la cap rotitele, acestea sa duca sistemul catre rezultatele sperate.

Asadar, daca in trecut conta maxim sa ai un singur job pentru tot restul vietii, in ziua de azi se pare ca nu se mai doreste acest lucru, ci o diversificare a acestora in timpul vietii, se doreste flexibilitate si nu o dependenta continua de locul de munca.

Voi ati opta pentru joburile temporare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here