Ne-ai strigat mereu eliberarea… Pana la final!

0
1070
views

Simt un gol. E un strain dar a fost alaturi de mine in momente grele si triste din viata mea. A fost acolo cand vroiam sa fiu singura si sa strig… o facea el atat de bine si melodios cum nu a facut-o nimeni. Nu stiam mai nimic din viata lui… doar ii ascultam melodiile si prindeam mereu curaj sa ma ridic din dezamagiri.

Nici nu cred ca ii stiam prea bine nici numele de familie.. nici viata personala, dar nici cea publica in detaliu, dar ceva din vocea lui si din chitara si tobe si din tot fundalul sonor pe care il reprezenta el isi punea mereu amprenta pe sufletul si mintea mea.

Din liceu si pana azi am avut momente in care m-am retras, fara sa plang, fara sa ma vait, dar cu un sentiment de oboseala psihica… cu el si cu castile sau cu boxele si mi-ajungea un refren sa ma revigorez putin eu cu mine si cu sufletul meu, fara nimeni altcineva dator sa-mi duca off-ul pe care de multe ori nici eu nu mi-l intelegeam.

Chester linkin park ripAu fost (si sunt) momente cand pur si simplu ma simteam singura in mine, cand singuratatea asta imi facea bine pe ritmurile lui, pe vocea lui… ceva din el si ceva din sufletul meu faceau echipa buna in multe momente. Si nu intotdeauna erau triste!

Habar n-aveam cat de prezent a fost de fapt omul asta in momentele mele mai grele si mai ales in cele in care m-am simtit dezamagita, in care nu mai simteam pofta de fericire, de oameni, fie ei cat de dragi, in care simteam ca am nevoie de o mana astfel incat sa nu urasc pe cei din jur, sa nu caut vinovati pentru problemele si asteptarile mele… in ceilalti.

El ma scotea din starea asta, el ma facea sa inteleg ca eu contez, eu pot sa lucrez doar cu mine, eu cad… dar eu trebuie sa ma ridic. Ca e tare fain sa strigi chiar si pe modul “mute”. Nu trebuie sa depinzi de nimeni in viata asta!

Linkin park music lyricsAsadar, surprinzator chiar si pentru mine, caci nu-i constientizam prezenta in viata mea, un gol m-a secerat din seara in care, el care a incurajat pe atatia, care a strigat pentru toti eliberarea… tocmai el a renuntat la ea. Sau poate asta a fost eliberarea lui de toate energiile si tristetile adunate si de la noi si din toata viata lui grea.

Intr-adevar mintea, sufletul si trairile fiecaruia nu le stie nimeni cu adevarat, nici noi insine nu ni le recunoastem si intelegem mereu, deci se pare ca uneori solutii nu sunt atat de simple, iar un adio, o renuntare… ramane singura varianta.

Pacat! Sper ca macar acum sa-si gaseasca linistea, prietenul si viata pentru care… chiar a luptat. Atat cat a reusit el cu toti demonii si nefericirea care l-au vanat din copilarie! Nu e o scuza in fata sinuciderii, nu e solutia nici asta, nu o aprob deloc, mai ales cand ai copii… 6 la numar, care raman sa duca in spate alte traume acum… dar cumva vreau sa ii multumesc pentru starea de restart pe care mi-o da vocea lui in clipele mele de tristete.

Poate de fapt… el a dus toate povestile noastre triste in el si i-ai ajuns! Poate…

“And only I can save me now
I’m holding up a light
Chasing out the darkness inside
And I don’t wanna let you down
But only I can save me!

Been searching somewhere out there
For what’s been missing right hereee.”linkin park chester bennington given up

“When my time comes
Forget the wrong that I’ve done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
Don’t resent me
And when you’re feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here