At least I got my friends… :)

0
732
views

Ooo daaa… imi place melodia maxim si cel mai mult imi place sa am aproape oameni faini, de care sa ma bucur si alaturi de care sa impart momente eroice, fie ele mai bune, fie mai putin bune.

Nimic nu ma face mai fericita decat mangaierea mamei, revederea Piscotelului meu si intalnirile la o rontaiala, la bere cu prietenii nostri dragi. Si ce daca spatiul de intalnire nu e mare (deocamdata:D), oamenii frumosi si calzi incap oriunde.

Hahaielile sunt importante si voia buna e obligatorie. Depanatul de amintiri vine rand pe rand pentru fiecare. Parerile pe aceleasi directii sau contrazicerile in limitele bunului simt se termina cu un cioc de pahare, cu o rontaiala chipesa sau cu o razaciala cu pofta. 

Ca sa nu mai zic de subiectele discutate care mai de care mai revolutionare, din diverse domenii: “vedete”, bucatareli, educatie, copii, religie, filme, sporturi, patanii, amintiri din copilarie, etc.

Politica este domeniul pe care nu-l apreciem in discutiile noastre, pentru ca vrem sa ne simtim bine. Asadar preferam sa eliminam pe cat posibil un subiect care din punctul meu de vedere n-ar trebui sa existe in discutiile, preferintele celor care nu sunt implicati direct in acest domeniu. Daca vrei sa faci politica si sa ai de castigat si in calitate de om de afaceri, sau simplu om care tine la imaginea lui si la colaborarile pe care trebuie sa le intretina, atunci sub nicio forma nu trebuie sa te lauzi, lansezi cu pareri politice, mai ales pe fondul care este momentan in tara noastra.

Asta incercam noi, ca ceata de oameni faini, sa excludem din lista noastra de discutii: politica si uneori si religiile – preotii, etc. Cum sa nu te incarce de energie si voie buna cand stii ca in orice clipa arunci o intrebare, o rugaminte dintr-un colt se va lansa un prieten drag care te va sprijini?

Acestia vor fi oamenii alaturi de care ne vom petrece batranetea, care ne vor fi parteneri de sah, carti, filme, cand parintii nu ne vor mai fi aproape, pentru ca viata asta are si un fir care se termina la un moment dat. Acestia sunt oamenii pe care ii vreau alaturi de mine, de familia mea – in crestere… si asta  nu doar la zilele de nastere, la nunti, la cumatrii, nu doar la adunarile de weekend, nu doar la bere sau pizza, nu doar la serile de rentz, nu doar in urcarile pe munte, ci si cand sufletul ma doare, cand vreau sa fiu ascultata, cand presiunea se aduna, cand raman fara forta, cand am nevoie de o vorba buna si o incurajare.

Si-ti multumesc, Doamne, pentru toti oamenii minunati si frumosi la suflet din jurul meu. . 🙂

“But at least I got my friends
Share a raincoat in the wind, 
They got my back until the end, 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here