In lumea mea surda…

0
802
views

N-am mai scris de mult pe blog… si ar fi cazul. Daca tot m-am decis ca AZI sa ma rup de toate, sa ma bucur de o sambata libera, pufoasa, fara nervi, fara ganduri, fara trancaneli… azi vreau liniste, azi vreau sa ma rup de restul lumii, azi vreau momentele mele de reincarcare.

Azi simt ca traiesc momente alaturi de oameni in schimbare, oameni care ma uimesc cu atitudinea si alegerile lor. Oameni faini din jurul meu incep sa ma surprinda… si nu in bine. Oameni reci, incep sa devina umani.. Totul pare intr-o schimbare ciudata. Dar azi simt ca am nevoie sa ma rup de toate grijile normale, pentru ca simt ca ceva s-a dereglat, ceva nu-mi mai iese ca alta data. 

Azi nu mai simt ca vreau sa ma lupt pentru a arata altora greselile (cum faceam alta data) sau pentru a-mi revedea greselile, problemele si-a-mi gasi solutii la acestea. Azi le vreau inchise intr-o cutie. 

Astazi vreau sa nu-mi pese de nimic. Astazi sunt satula si nici nu vreau sa aud de reprosuri, azi vreau sa nu gandesc.. astazi vreau sa plutesc in lumea mea. 

Astazi problemele de la birou dispar, discutiile despre renovare, gresie, pereti nu ma intereseaza, povestile celorlalti nu vreau sa-mi fie prioritati… Astazi plec in lumea mea surda, ma rup de toti, de toate macar pentru 24 de ore.

Azi vreau sa zambesc, sa plang, sa rad, sa gatesc, sa fac curat, sa ascult muzica tare, sa ma uit la filme stupide, la desene animate. Azi nu vreau sa ma intreb de ce. Astazi nu ma intereseaza alegerile voastre si nici urmarile acestora. Astazi eu tac si ma bucur de mine, de chestiunile marunte si simple ale vietii. Astazi conteaza sa-mi simt spiritul meu. Astazi mintea ia o pauza si asculta ce are de zis sufletul meu. 

Simt ca astazi am dreptul sa fiu doar EU in lumea mea.

Previous articleAt least I got my friends… :)
Next articleRESTART yourself!
Alaturi de oamenii frumosi la suflet, mi-e usor sa fiu simpatica, generoasa, fidela, creativa, gata de sacrificii, comunicativa si mai ales cu zambetul pe buze. Si in plus, ador sa rad cu pofta, ador sa fiu mama si ador sa savurez si sa gatesc pentru cei dragi: retete yammy! Eu despre mine Altii despre mine Colaboratori dragi
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here