Concurs de sarbatoare! :)

19
2480
views

Dragilor,

Dupa cum se poate observa ne-am decis sa imbracam site-ul http://andreeaholban.eu in straie de sarbatoare. Asadar am pregatit 5 elemente dragute care sa aduca Sarbatorile de Iarna mai aproape, fiind preferate mele de mic copil.

Incepand cu Sfantul Andrei – 30 noiembrie, casa noastra incepe sa se bucure, sa zambeasca  continuu si tamp, sa se transforme intr-o casa al unor oameni cu suflete de copii care asteapta cadouri, prieteni si familie la masa, ciocniri de pahare, dulciuri, filme tematice si luminite.

Apoi vine Mos Nicolae care isi face mereu aparitia noaptea, prin papucei si care ne aduce cadouri din suflet.

Apoi incep emotiile pentru zilele de Craciun, care vesnic trebuie sa insemne familie, prieteni si oameni dragi aproape, care impart bucurie, veselie, sperante pentru vremuri mai bune si zambete multe, musai.

Anul se incheie cu Revelionul care isi are farmecul sau, care ne face sa ne gandim o clipa la anul ce-a trecut, la tot ce-a insemnat pentru noi, la toate greutatile si momentele frumoase, la ce ne propunem pentru noul an, cuvantul care troneaza fiind SPERANTA.

O perioada de vis, care se repeta in fiecare an, care ne poate incarca de emotii si sentimente frumoase, calde si curate, in care ne propunem sa fim mai buni, mai darnici, mai intelegatori.

Pentru ca respect aceasta perioada, pentru ca e extrem de importanta pentru sufletul meu, organizez un CONCURS, dedicat voua.

CAT? Timp de o saptamana se va demara acest concurs (18-25 noiembrie 2012). Pe 25 noiembrie voi anunta castigatorul printr-un comentariu la acest articol.

CUM? Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi scrieti intr-un comentariu la acest articol cu numele vostru / adresa de mail si raspunsul la intrebarea aceasta:

Care sunt cele 5 elemente de sarbatoare prezente pe site-ul http://www.andreeaholban.eu?

Toti cei care vor da raspunsul corect, vor intra automat la tombola.

PREMIUL? Aaaa, asa este: 2 vouchere (pentru 2 persoane) la pizza in Iasi, care pot fi folosite pana pe 12.12.2012.

Pentru orice nelamuriri, va stau la dispozitie.

Va multumesc pentru ca ma urmariti si va doresc succes! Pupicioi! 🙂 

19 COMMENTS

 1. Urmatorul INDICIU pentru unul dintre cele 5 elemente vizuale de sarbatoare de pe http://andreeaholban.eu, este: SORCOVA.

  Stiati ca aceasta crenguţă de brad sau ramură artificială de diferite culori, împodobită cu flori, panglici şi beteală, simbolizează viaţa, tinereţea şi fericirea?

  SUCCES! 🙂

  • Felicitari! Intr-adevar 2 elemente se regasesc pe site – fulgii de nea care plutesc peste articole si ramura de brad cu glob din coltul site-ului. Astept descoperirea celorlalte 3 elemente. Pupicioi! 🙂

  • Da! Brava! Mos Craciun, din coloana dreapta, care contorizeaza cate zile mai sunt pana la Craciun! Inca 2 elemente vizuale de Craciun de pe site si lista e completa. 🙂

 2. Iata indiciul pentru cel de-al patrulea element vizual de sarbatoare de pe site este:

  “Numai gerul le dă viaţă
  Şi pe geamuri le răsfaţă,
  Pac-ar fi nişte vitralii,
  Sunt tot flori, dar nu sunt dalii.

  Dar buchetul lor frumos
  Nu are niciun miros,
  Cum au celelalte flori
  Adiere şi culori.”

  SucceS! 🙂

 3. Felicitari, Nr.2: Ramona! 🙂

  Astept sa-mi transmiti printr-un mesaj personal, adresa ta de mail, pe care sa-ti trimit cele 2 vouchere la pizza!

  Pupicioi si multumiri participantilor si tuturor celor care ne urmaresc! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here