Sfarsitul lumii

0
675
views

Se tot anunta de ceva vreme ca se apropie sfarsitul lumii, ca vor avea loc cataclisme, ca va fi o mare tornada, ca se va crapa pamantul, ca vom disparea cu totii, ca nimic nu ne va mai salva de data aceasta, ca luna decembrie va trage linia intre trecut si viitor, intre ce-am fost si ce nu vom mai fi vreodata.

Hmmm… Am tot vazut filme care prezinta tot felul de astfel de evenimente care pot ameninta omenirea (eruperea vulcanilor, cutremure, virusi, tornade, plante ucigatoare, etc.) si le-am trait cu atentie, dar totusi nu stiu daca toate aceste informatii despre cum ar trebui sa ne comportam in astfel de momente, ma vor putea face sa fiu in stare in acele momente sa ma tin de plan.

Nu se stie cum va reactiona fiecare dintre noi in aceste momente, poate sfarsitul lumii nu va insemna decat un suflu nou, sau poate vom disparea in eter, ca intr-un vis… poate exitenta noastra aici nu va insemna ceva, dar oricum as prefera sa sper ca in acele momente voi fi impacata cu propria-mi persoana si cu oamenii dragi din jur. Si as prefera ca prin fata ochilor sa am ca ultime imagini chipurile acestora si momentele frumoase traite, fara pic de regrete.

Si cine stie poate ne asteapta totusi o alta lume, mai frumoasa, mai pufoasa.. dupa aceasta. Speculatii, presupuneri au fost si vor mai fi in continuare cat vom trai pe-aceasta planeta. Dar pana sa ne “loveasca” sfarsitul lumii, ne putem bucura de ce ne ofera viata si daca simtim musai nevoia sa ne pregatim precum batraneii americani pentru sfarsitul lumii, prin depozitarea de provizii, pregatirea buncarelor, antrenamente fizice pentru a rezista cu stoicism… e doar alegerea noastra de a ne trai aceasta viata! 😀

Voi credeti ca in decembrie 2012 va incepe sfarsitul lumii?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here