Biblioteca prichindeilor: Ce le citim copiilor?

0
1663
views

Lui bebe nr.1 ii citeam povesti de cand era in burtica, apoi de cand s-a nascut si era micul bebelus ii citeam seara, apoi a inceput sa le molfaie el, dupa care sa le cam ignore o vreme si apoi sa fie extrem de pasionat sa le citim, sa le discutam pe poze etc.

A inceput clar sa-l intereseze lumea asta magica si colorata si educativa a cartilor.  Si asta nu poate decat sa ma bucure! Bebe 2 – a ascultat pe sarcina cartile si lecturile cu bebe 1, iar acum suntem la etapa in care le rontaim… om vedea cum evoluam si aici.

E drept ca vazandu-i aceasta pasiune lui bebe 1 si cat de atent si implicat sta sa citim, sau cum isi alege el cate o carte si mi-o aduce in fiecare seara sa o citesc, am ramas montata si am tot vanat carti pentru biblioteca juniorilor din diferite oferte de la Emag.ro, Elefant.ro, Libris.ro, Librarie.net, UniversEnciclopedicJunior.ro, Carti Usborne fie de la Carti Indragite, de la Carticele Curcubeu Brasov – Andra Toma sau Carti in Raftul Copiilor – Independent Usborne Organiser, de unde am tot adunat si adunat carti frumoase si colorate si dragi.

biblioteca ce le citim copiilor

Dintre cartile adunate pana la varsta de ~3 anisori, se numara:

am o surioara, mami ma vei mai iubi daca

ursuletul benny si calatoria in jurul lumii

*** Carti de IARNA / Carti de CRACIUN:

Carti de iarna carti de craciun copii biblioteca holbaneilor

Carti de craciun copii

E clar ca lista continua si voi tot completa cu viitoarele minunatii achizitionate pentru strumfii mei lecturosi. 🙂

PS1: in albumul acesta – Lumea cartilor pentru micii Holbanei adun imagini cu toate cartile care tot intra in biblioteca noastra.

PS2: mai puteti sa aflati recomandari de carti istete, dragute si apreciate de bebelini pe grupurile de Facebook specializate.

Voi ce carti cititi celor maruntei?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here