Biblioteca prichindeilor: Ce le citim copiilor?

0
580
views

Lui bebe nr.1 ii citeam povesti de cand era in burtica, apoi de cand s-a nascut si era micul bebelus ii citeam seara, apoi a inceput sa le molfaie el, dupa care sa le cam ignore o vreme si apoi sa fie extrem de pasionat sa le citim, sa le discutam pe poze etc. A inceput clar sa-l intereseze lumea asta magica si colorata si educativa a cartilor.  Si asta nu poate decat sa ma bucure! Bebe 2 – a ascultat pe sarcina cartile si lecturile cu bebe 1, iar acum suntem la etapa in care le rontaim… om vedea cum evoluam si aici.

E drept ca vazandu-i aceasta pasiune lui bebe 1 si cat de atent si implicat sta sa citim, sau cum isi alege el cate o carte si mi-o aduce in fiecare seara sa o citesc, am ramas montata si am tot vanat carti pentru biblioteca juniorilor din diferite oferte de la Emag.ro, Elefant.ro, Libris.ro, Librarie.net, UniversEnciclopedicJunior.ro, Carti Usborne fie de la Carticele Curcubeu Brasov – Andra Toma sau Carti in Raftul Copiilor – Independent Usborne Organiser, de unde am tot adunat si adunat carti frumoase si colorate si dragi.

biblioteca ce le citim copiilor

Dintre cartile adunate pana la varsta de ~3 anisori, se numara:

am o surioara, mami ma vei mai iubi daca

ursuletul benny si calatoria in jurul lumii

E clar ca lista continua si voi tot completa cu viitoarele minunatii achizitionate pentru strumfii mei lecturosi. 🙂

PS1: in albumul acesta – Lumea cartilor pentru micii Holbanei adun imagini cu toate cartile care tot intra in biblioteca noastra.

PS2: mai puteti sa aflati recomandari de carti istete, dragute si apreciate de bebelini pe grupurile de Facebook specializate.

Voi ce carti cititi celor maruntei?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here