Vara asta se poarta zambete

1
476
views

Si printre toate gandurile mele de pe site, iata si experienta unui amic, care poate e de folos cuiva in dilema, la nevoie:

“Recent am trecut printr-o perioada tare neplacuta si vreau sa va povestesc si voua, poate veti invata ceva din experienta mea. Am fost cu prietena mea la munte. Pana sa ajungem la hotel mi-a spus ca durerile de masea incep sa apara la ea. Nu am prea crezut-o, deoarece dantura ei este aproape impecabila, iar a mea este total distrusa, iar pe mine nu ma durea deloc. Era putin ciudat, eu cu dantura proasta sa fiu ok, in timp ce ea sa aiba probleme.

vara asta se poarta zambeteSursa foto: Cris-Smile.com

Totusi, dupa doua ore au inceput durerile sa se aprofundeze. I-am cumparat cateva pastile si am amanat vizita prin oras in prima zi. Seara ce sa vezi? Iara, dureri crunte. Trecem cu chin cu vai cu ajutorul pastilelor. Tot sejurul a fost distrus, deoarece rareori am putut iesi afara sau sa ne bucuram de zapada. Cand am ajuns acasa, in Bucuresti, m-am uitat pe net. Cautam o stomatologie sector 5. Pana la urma, am gasit una.

Se numeste Cris-Smile si il puteti accesa de pe site-ul lor oficial, Cris-Smile.com. Cabinetul respective ofera servicii de top, avand in echipa doar doctori cu ani de experienta in spate, capabili sa va ofere servicii de top in orice conditie, fie ca discutam despre un detartraj sau despre un implant dentar. Am explicat problema prietenei mele si in 15 minute au si scos maseaua. Prietena mea mi-a spus ca nu a simtit absolut nimic, iar chiar si acum, dupa 6 luni de cand a pus lucrarea, nu a mai durut-o maseaua.”

1 COMMENT

  1. Durerile de dinti sunt foarte insiportabile si este indicat sa mergeti sa le tratati imediat ce apar, deoarece acestea pot avea si alte efecte negative.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here