Sunt defecta! Ia-ma de aici!

0
439
views

Ca tot e tam-tam cu emisiunea “Sunt celebru! Scoate-ma de aici!”, se pare ca si masinile noastre pot pati uneori trasnai si sa ramana ca abandonate in jungla, pe drumurile noastre minunate. Zilele acestea mi-am amintit cum ne-am intors din luna de miere – partea a doua, de pe meleagurile natale ale tarisoarei noastre, si cum fix la intoarcere, ajunsi acasa ni s-a stricat masina – a murit eroic ceva la calculatorul de bord parca – nu ma pricep, a trecut si ceva vreme, iar detalii de genu’ nu intra in sfera mea de memorare. Cred ca a cedat nervos, la drumurile noastre sau pentru ca s-a terminat vacanta si mai vroia, s-a gandit sa se revolte. Si ne gandeam cum ar fi fost sa ramanem asa in dorul lelii, prin munti, pe Transfagarasan sau mai stiu eu pe ce meleaguri.

tractari auto service auto asistenta rutiera alotractari.roDe asemenea, acum ceva timp imi povestea si un amic ca a patit-o sa ramana “de amanet” cu masina, tot prin munti pe undeva si ca a fost nevoit sa cheme asistenta serioasa – AloTractari pentru a-si duce masina acasa. In ziua de azi, chiar si in aceste conditii, mi se pare mult mai usor sa rezolvi problema intr-un mod rapid. Marea majoritate avem telefoane mobile in dotare si putem cauta rapid ajutor, eventual sunam un prieten sa ne caute pe internet un numar de telefon de la o astfel de companie, apoi sunam, explicam ce am patit si unde suntem, asteptam ajutorul, care vine prompt si ne rezolva situatia cu brio, salvandu-ne practic.

Fata de timpurile in care impingeam la masinile “moarte” la deal, la vale, cand nu erau telefoane mobile, sau creditul era cu taraita (nu puteai da beep sa inteleaga lumea unde esti ancorat), sau internet ca sa cauti o firma specializata aveai la primarie poate, cand ajutorul uman care trecea prin zona era sfant, sa te salveze eventual din pustietati, astazi putem rezolva acest tip de problema repejor si sigur, apeland la companii specializate in astfel de servicii, care mai ofera si promotii, program non stop si consultanta si servicii ca asistenta auto la fata locului, inchiriere auto, service auto, etc.

Voi ati ramas cu masina de izbeliste pe undeva?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here