Pe drumuri, prin aer, in deplasari… tot o fuga!

0
380
views

Va spuneam intr-un articol anterior ca tusi puiului meu a avut o perioada plina, in care a avut de calatorit mult (nu ca s-ar plange, ca se pare ca este tot mai rezistenta), ca a schimbat avioane, trenuri, mijloace de transport, uneori nici nu apuca sa faca vreun transfer aeroport (chiar daca acum ai posibilitatea de a alege dintr-o flota auto intreaga, chiar daca nu sunt costuri ascunse si ai si asistenta 24/24, kilometri nelimitati, sofer, etc.), ca de multe ori trebuia sa fuga sa prinda legatura catre o alta destinatie.

transfer aeroport Eu ador sa bantui, de asemenea, sa calatoresc, dar sunt muuult mai comoda si nu cred ca as putea face fata la un astfel de program, de agitatie continua, in bagaje iar si iar. Cel putin nu acum, cu un bebe care ne-a depasit cu muult numarul de bagaje. Cand plecam in oras la plimbare, avem un mini-arsenal, d-apoi in concedii sau vacante, cred ca in scurt timp vom avea nevoie sa ne mutam cu casa cu tot in spate, desi pare sa se mai retraga treptat din necesitati si sa avem mai putine, totusi.

Oricum nici inainte de bebe nu am bifat aceasta energie la nivel mega intens, am senzatia. Poate nu am stiut, nu m-am obosit, concentrat sa imi traiesc tineretea intr-un mod alert si m-am complacut sa fiu mai zeeen, mai lasa-ma sa te las, fara prea multa misculatie, mai comoda si poate chiar si delasatoare, din pacate, pe timpul meu.

Dar cine stie, poate voi recupera la batranete, cand mi-as dori sa-mi inchiriez o rulota si sa plec in lume, sa bantui, fara griji, fara batai de cap, fara ganduri prea multe, ci doar traindu-mi clipele, poate ultimele… desi stiu, imi va fi greu, poate imposibil sa ma rup de mosnegutii mei prieteni din acea vreme, sau de copii, nepoti, daca nu or fi ei plecati de mult din raza mea de actiune. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here