O casa de vis – cu Parchet pe Viata

0
447
views

Îţi aduci aminte momentele acelea de demult… când te întregau cunoscuţii tăi ce vrei să te faci când vei fi mare şi mai ales ce îţi doreşti în viitor? Cu toţii ne-am dorit când eram mici să avem o casă mare cu piscină şi eventual o maşină superbă în curte. Dar pe măsură ce înaintăm în vârstă, dorinţele noastre nu mai sunt aţa de extravagante şi uite aşa ajungem să ne dorim o căsuţă modestă cu un interior superb, care să ne reprezinte şi bineînţeles să reziste cât mai mult timp.

Dacă îţi doreşti o casă care să reziste în timp atunci trebuie să te orientezi către produsele de calitate şi către firmele care ofere servicii ireproşabile. O firmă care îţi va satisface toate nevoile din punct de vedere calitativ este firma Parchet pe Viaţă.

parchet pe viata

Parchet pe viaţă este o firmă care are în spate 6 ani de experienţă, care s-a impus prin calitatea serviciilor şi produselor comercializate de aceasta. Astfel, în cei 6 ani de activitate a reuşit să câştige de 2 ori locul 1 de două ori la rând (în anul 2009 şi anul 2010) la concursul montatorilor de parchet şi este singura firmă din România care are 2 parchetari certificaţi de compania suedeză Bonă.

Mai mult decât atât compania Parchet pe Viaţă îşi respectă clienţii şi doreşte să se le ofere mereu mici cadouri care să le facă acestora ziua mai bună. Astfel, Parchet pe Viaţă, le oferă clienţilor 5 ani garanţie la montaj iar o dată pe ani, noii clienţi sunt răsfăţaţi şi beneficiază de serviciul de întreţinere a parchetului. Întreţinerea parchetului va fi efectuată doar cu echipamente şi produse profesionale Bonă. Serviciul include: spălare, repararea zgârieturilor survenite şi aplicare de polish. Serviciul este gratuit, pe o perioadă de 5 ani.

Dacă încă nu te-ai decis între un parchet griparchet triplu stratificat sau o dusumea lemn simplă, te poţi consulta cu arhitectul firmei Parchet pe Viaţă, care te va ajuta să alegi tipul de parchet şi îţi va vorbi despre compatibilitatea lui cu specificul încăperii. Practic îţi va oferi consultanta în materie de design de interior, serviciu care este tot din partea casei.

Dacă vrei să te convingi de calitatea produselor companiei Parchet pe Viaţă, da o fugă până la showroomul organizat de aceasta pe strada Strada Logofăt Luca Stroici, nr. 40, sector 2, din Bucureşti. Showroomul este aștezat central și imposibil de ratat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here