In lumea etichetelor

0
1173
views

Pe timpuri tind sa cred ca era totul mai bine, mai usor cumva… De exemplu in alegerea alimentelor. Intr-adevar nu erau atat de multe produse din care alege, dar macar tind sa cred ca cele care erau, stiai macar ca sunt sigure, fara sa-ti bati capul prea mult, fara sa citesti etichetele, din care sa nu pricepi aproape nimic, daca nu esti in domeniu.

Astazi sunt tone de produse din care trebuie sa alegi. Alegi in functie de marca, de cantitate, de pret, de ingrediente? Alegi un produs sau alegi o eticheta? Este dezvoltata o adevarata industrie in orice ofera piata: de la alimente, pana la incaltaminte, pana la gresie si varuri… absolut toate au etichete, care trebuie sa descrie mai mult sau mai putin marfa. Asadar pana si etichetele sunt de mai multe feluri, pana si industria lor este una dezvoltata si aproape vitala in ziua de azi.

etichete stikere label print

De exemplu, etichetele de la Label Print (producator de etichete si stikere de 10 ani pe piata) sunt sub diferite forme, adezive sau nu, dedicate preturilor sau dedicate instructiunilor produselor, etc. arata ca este o adevarata istorie si in acest domeniu, daca stai sa te gandesti putin, fara de care n-ar functiona corect comercializarea produselor, pentru ca acestea sunt astazi intr-un numar extrem de mare si variat.

Astazi fiind o oferta atat de mare e nevoie de descrieri (pe scurt) pentru a putea face cumva o selectie, cand ne decidem ce anume dorim sa achizitionam. Din pacate, in zona alimentelor cel putin, au devenit atat de “complexe” denumirile “chimicalelor” incat chiar daca citesti etichetele nu prea ai sanse mari sa gasesti ceva cat se poate de natural, ci trebuie sa mergi pe principiul din mai multe rele, o aleg pe cea mai mica. Asadar, desi uneori aproape ca e mai bine sa nu mai citesti ce scrie pe ele, ca te apuca groaza, totusi, astazi sunt aproape vitale etichetele, in procesul de selectie, pe langa faptul ca Protectia Consumatorului obliga toti comerciantii sa scrie pe etichete informatiile despre produse. 🙂

Voi cititi etichetele produselor achizitionate – in special cele alimentare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here