Cand ceasul de dama e de fapt… bratara!

0
458
views

De cand sunt mama am cam renuntat la tot ce inseamna sa port bijuterii – bratari, inele, cercei, coliere, ceasuri de dama Ceasmania sau orice alta firma, chiar si la verigheta renuntasem la un moment dat (slabisem destul de mult si imi aluneca de pe deget), dar in general faceam si inca mai fac toate astea din grija de a nu se zgaria/rascheta bebe (mai ales pe fata) in toate aceste minunatii care intr-adevar ne confera un aer aparte, dar care in unele momente cred ca e cazul sa lipseasca cu desavarsire.

Trebuie sa recunosc, ca in general, sunt o mare fana, ce mereu aduna la colectie tot felul de trasnai hand made sau “tinichele colorate”, de bijuterii, coliere si cercei, adaptandu-le in functie de tinute, de zile, de evenimente, mai mult decat cele de aur si argint pe care le-am montat in umbra.

ceas de dama ceasmania.ro

De asemenea ador si ceasurile de dama, in special cele cu bratari, cu tot felul de zorzonele (fix care nu prea le poti purta cand ai un bebe mic, pe care adori sa-l iei in brate, sa-l dragaleste, etc.). Recunosc nu sunt la fel de pasionata ca al meu sot care e topit dupa tot ce inseamna ceasuri si mai ales functii ale acestora, tot felul de lumini, butonele, etc. La mine ceasul e mai mult un accesoriu, il vad ca o bijuterie, care optional are si utilitatea timpului, dar am avut momente in care nici nu observam ca nu are baterie, ca nu mai arata ora exacta, pentru ca il purtam pe post de bratara si viteza.

Daca la unele doamne conteaza tocmai functionalitatea unui ceas de dama, sa fie de firma, sa fie original, sa aiba tot felul de dotari, sa aiba garantie, service, etc. la mine conteaza maxim aspectul, sa imi placa ceasul in forma lui, cum arata si de preferat ar fi sa poata avea bratara reglabila, pentru ca eu am aceasta probleme la mainile mele extrem de subtiri si intotdeauna am fost nevoita fie sa port ceasuri de dama cu bratari de piele – mai usor de adaptat, dar care deja imi statea pe creier, pentru ca nu zornaiau, fie sa modific bratarile la ceasuri, sa scot o buna parte din zale, astfel incat sa nu trebuiasca sa il dau de 2 ori in jurul mainii. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here