Caldura vie din casa mea (P)

0
349
views

E clar, ca de acum caldura vie din casa mea e sufletelul meu cel simpatic si smecherut, care creste vazand cu ochii si ma face sa constientizez cat de repede trece timpul. 

Revenind la titlu, eu sunt cam gerila uneori, in cautare de caldura, dar nu prea multa, pentru ca imediat ma ia cu greturi. Se pare ca si cetateanul cel mic ma mosteneste, atat pe mine, cat mai ales pe tati si nu este deloc un fan al aerului prea calduros din casa cel putin.

incalzirea prin pardoseala caldura vie

Noi oricum de cand l-am adus de la spital, am pastrat in camera temperaturi de 21-22, maxim 23 grade, cand ii faceam baita. Nu l-am corcolit absolut deloc, nu l-am invatat cu caldura, nu l-am invelit pentru ca si-a manifestat omuletul clar dorinta, nu-l tin cu caciuli, 3 randuri de haine, 6 de sosete, etc. Cum simte ca se incinge atmosfera cum se crizeaza putin. Drept dovada are momente cand nu vrea in brate, tocmai pentru ca se incinge si prefera sa pedaleze la orizontala sau sa se misculeze el in legea lui, fara sa-l tina careva tintuit.

In schimb eu, pe timpul sarcinii eram terorista cu temperatura din casa (ajunsesem la 25 de grade). Mama se sufoca si oricat m-ar fi iubit, abia astepta sa ajunga in casuta ei, la racoare. 🙂 Adoram sa-mi fie bine si caldut, extrem de caldut poate, mai ales in prima parte a perioadei, undeva pana in 5 luni. Mergea centrala termica intr-o veselie, inca din septembrie am pornit caldura, dar nu-mi faceam griji pentru ca atunci cand stii ca ai consultanta gratuita din partea firmei, profiti de tot confortul si deCaldura vie de care simti ca ai nevoie. Cateodata ma gandesc ca n-ar fi stricat sa avem incalzire in pardoseala, mai ales ca o buna suprafata din casa avem gresie pe jos, mai ales ca de acum incet, incet incepem sa pedalam, sa ne pornim pe piciorusele noastre spre explorat.

Vom vedea cu timpul, ce ne va rezerva viitorul, ce adaptari vor fi necesare la lumea in care traim, o lume moderna, sigura si de calitate. In acest caz, voi apela cu incredere la profesionisti, pentru siguranta mea si a familiei mele, iar dupa cum se vede pe CalduraVie.ro as avea de unde alege produsele care se muleaza pe nevoile mele, de unde sa ma pot informa corect, de unde pot primi sfaturi si consultanta, ceea ce e clar un plus in luarea deciziilor viitoare. Si cine stie pana una alta, poate modernizam putin casa bunicilor si o aducem in secolul acesta cu niste dotari ecologice, sanatoase, precum panourile solare… sau poate facem niste sere moderne.. sau.. Uff cate planuri tentante! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here