Bumtzi, bumtzi in masina!

1
564
views

In ultima vreme bebe pare sa fie pasionat de muzica rock cand mergem cu masina. Da din cap si bate din palme strigand Baavoo! (Bon Jovi asta are lipici si la bebelini, dom’le) :D. Asadar am trecut, pentru moment, de la cantecele Trilulilu, la playlist de tip Magic FM, cantece din garda veche, care raman de suflet dupa zeci de ani, care prind pana si pe bebelinii zvapaiati, care pot reprezenta intr-adevar o muzica frumoasa, decenta si pe sufletul si mintea noastra. Asadar este extreeem de util si absolut necesar sa ai o masina dotata corespunzator cu antena radio auto, cu o logistica corespunzatoare care sa asigure un climat sonor eroic in plimbarile motorizate, pe 4 roti.

Am inteles ca si aici e o adevarata tehnica, adica dupa alegerea modelului de statie radio CB, trebuie sa alegi si antena auto dintr-o gama larga de marci (President, Midland, Wilson, Sirio, TLH, PNI, Sirtel). Se pare ca acest produs este extrem de important deoarece antena CB auto poate sa faca diferenta in ceea ce priveste intensitatea si claritatea semnalului receptionat sau transmis. De asemenea specialistii spun ca toate antenele radio auto necesita calibrare pentru performante optime si ca este nevoie de anumite operatiuni de avut in vedere, ce pot garanta o functionare buna a ansamblului statie antena.

cbmania.ro

Si evident, ca eu deja am intrat intr-o zona care ma cam depaseste, asadar ma retrag in glorie pentru ca am transmis responsabilului cu tehnica la noi in familie – domnul Tati, sa aiba in vedere ca e cazul sa ne dotam cu tot ce trebuie, mai ales cand plecam la drumuri mai lungi (spre bunici), ca nu vrem (Doamne feri!) sa pierdem semnalul cand ne e lumea mai draga, cand ne e graiul mai cu patos, cand dam voiosi din cap, cand bombanim (scuze, adica fredonam versuri intr-o “chineza latina”) si batem din palme pe ritmuri grozave.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here