Luna mamicilor de poveste si-a copiilor de nota 10!

0
501
views

Am acceptat o invitatie noua de a iesi din spatele laptopului – unde ma destainui eu in liniste si zen, in mediul offline – in cadrul evenimentului Trucuri magice pentru mamici iubitoare, unde sa impartasesc mamicilor cateva idei despre refuzul alimentatiei la bebelini – din experienta mea de mama, din ceea ce am invatat si eu la randul meu din toate directiile potrivite pentru mine si copilul meu, dar cu sanse sa se regaseasca si in alte familii, spre surprinderea mea.

Am avut surpriza sa cunosc oamenii din spatele unui brand, foarte bine inchegat si organizat modern, in secolul in care traim. Totodata am descoperit ca… desi recunosc ca asteptarea mea era de a regasi in spatele unei farmacii – oameni extrem de intepati si sobri, care le stiu pe toate, cand de fapt m-am bucurat sa cunosc OAMENI – calzi, deschisi la nou, ei insisi deschisi sa invete din experientele tututor si sa le transmita mai departe, sa fie sprijin pentru toti parintii din ziua de azi, astfel incat copiii viitorului nostru sa creasca frumos si sanatos – ceea ce e de apreciat intr-o lume a banilor, o lume intr-o viteza continua.

Si in plus, Medikon Baby a dedicat luna martie – “Luna mamicilor de poveste si a copiilor de nota 10”, un gest extrem de frumos si cald, pe langa toate serviciile si produsele care sunt dedicate aproape in exclusivitate bebelinilor, de la produse cosmetice, medicamente si pana la produse naturiste apicole, pe care noi tocmai am inceput sa le testam.

medikon baby trucuri pentru mamici evenimente parinti

Eu le-am povestit mamicilor prezente despre alimentatia prichindeilor – “Trucuri pentru mamicile cu bebelusi care refuza alimentatia solida” si de asemenea am fost surprinsa sa vad interesul acestora de a afla detalii despre criteriile de alegere – gradinite/crese potrivite pentru bebelinii fiecaruia, iar fetele de EcoCreativ, extrem de simpatice si vesele, ne-au bucurat cu sfaturi si idei despre cele 5 limbaje ale iubirii.

Din toata pocestea asta am plecat cu un sentiment tare frumos si sincer, ca de fapt noi suntem cei/cele care avem in maini viitorul unei intregi generatii, unui popor. Nu parlamentarii, nu politicienii, nu mai-marii companiilor multinationale, sau mai-marii bisericilor, ci noi: PARINTII putem schimba lumea!

Un lucru mi-e din ce in ce mai clar: nu suntem singure! Suntem foarte multe mame care trecem prin aproximativ aceleasi etape de viata cu bebelinii nostri, etape pe care invatam sa le gestionam odata cu ei, etape care nu vor dura o vesnicie, deci nu trebuie sa ne demoralizeze, ci sunt etape normale de crestere si dezvoltare ale bebelinilor nostri.

Avem nevoie de munti de rabdare, avem nevoie sa ne descoperim limitele noastre si apoi sa le trasam pe cele ale prichindeilor, avem nevoie sa intelegem ca nu sunt robotei, nu sunt extinderile noastre, ci sunt omuleti unici, ce cresc, ce se dezvolta, acumuleaza tone de informatii si sentimente pe care invata sa le simta, asadar trebuie sa intelegem ca asa cum se bucura, rad si fac lucruri care ne uimesc si de care suntem tare mandri, tot asa au dreptul sa fie si tristi si suparati, frustrati, nervosi cand ceva nu le iese, cand nici macar nu stiu ce vor si atunci, mai mult ca oricand trebuie sa fim alaturi de ei, sa le aratam iubirea si intelegerea noastra, sa ii lasam sa se descarce si niciodata sa nu ne fie rusine cu copiii nostri sau sa le transmitem cumva acest aspect. Sunt ai nostri, cu bune si rele!

Viata de mama inseamna pe langa iubire neconditionata: munca, e multa munca, e perseverenta, e vointa si incredere, e multa invatatura pe care o tot acumulezi minut cu minut indiferent de varsta, educatie sau profesie, dar avem cea mai buna motivatie vie si cu ochisori magici, asadar punct si de la capat, iar si iar!

Succes mamici si ramaneti pe receptie pentru ca vor urma si alte evenimente dedicate voua si copiilor vostri, din care toate avem ce invata! Pupicioi! 🙂

PS: va las sa va delectati cu un album foto din seara evenimentului si cateva video-uri cu limbajele iubirii despre care ne-au vorbit Natalia si Laura – EcoCreativ, limbaje pe care trebuie sa le observam si intelegem la copiii nostri si la noi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here