Aspectele mai putin placute din timpul sarcinii

0
504
views

O sarcina inseamna o binecuvantare, inseamna ca esti parte dintr-o minune, ca cineva iti cunoaste cu adevarat inima din interior si ca respira “cot la cot” cu tine, dar totodata o sarcina poate aduce si parti mai putin frumoase care ne dau batai de cap si ne fac sa cautam tot felul de sfaturi si tratamente naturiste pentru hemoroizi, pentru greturi, picioare umflate, greutate, tensiune, somn si lipsa lui, raceli, dureri de dinti, de spate sau musculare, pentru diferite carente de vitamine, etc.

E clar ca nu ne putem feri de toate aceste aspecte, ca la urma urmei ce ne e dat sa se intample, asa va fi, dar nici sa ne lasam in voia sortii, sau sa administram tot felul de medicamente interzise in sarcina, clar nu e solutia optima deloc nici pentru noi, dar cu atat mai mult pentru bebelin, pentru care incepem deja sa luam decizii cat mai bune si sigure, posibil.

bioportal.ro remedii naturiste

Totodata e important sa nu lasam aceste aspecte mai putin placute sa ne strice marea bucurie a vietii, sa le trecem cumva in planul inferior si sa le vedem ca o confirmare a sarcinii care “merge”, aratandu-ne semne (chiar daca mai putin zen) ce vor avea de fapt un rezultat final magic, ganguritor si cald, ce ne va topi si ne va face sa uitam de existenta sau de intensitatea lor, urmand sa ramanem cu niste pasi pe care i-am parcurs mai frumos sau mai putin dragut, pentru a ajunge la minunea noastra – dar important e ca in viata tot raul sa fie spre bine, de fapt.

Intr-adevar nu e deloc placut sa te trezesti de multe ori sa mergi la baie sau sa bei apa. Nu e placut sa te trezesti cu hemoroizi deranjanti, nu e deloc placut sa nu poti manca muulte alimente pe care le adorai in mod normal, dar care acum la simpla privire iti fac mai mult rau decat bine. Nu e placut sa vrei sa stai in baie cat mai mult, cu greturi declansate de la orice urma de miros, fie el de mancare sau de la vreun parfum. Nu e placut sa nu poti face bai fierbinti care de altfel poate te-ar fi relaxat eroic (prea multa relaxare nu e buna in sarcina din unele puncte de vedere). Nu e placut sa te pricopsesti cu raceli si sa trebuiasca sa incerci leacuri naturiste, dar cu efect greoi/intarziat.

Dar, toate astea merita suportate si chiar mai mult de atat, pentru ca partile bune si frumoase din povestea asta nu au cuvinte si le acopera instant cu un simplu gangurit, cu o simpla atingere sau respiratie, pe toate aspectele mai putin simpatice traite in timpul sarcinii. Nu e usor, dar merita cu varf si indesat! Orice lucru / sentiment / moment obtinut cu oarece greutati, devine cu adevarat unul valoros pentru sufletele noastre!

raul din sarcina

Sursa foto: quotesgram.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here