Pune-mi creativitatea si tastele la incercare!

0
1713
views

Pot trancani si prin taste! Da, vorbesc mult spre foarte mult, de cele mai multe ori. La fel se pare ca imi dezvolt si in scris aceasta abilitate, continuu. Asadar, da-mi o tema, da-mi un link si ma apuc!

Imi iau laptop-ul in brate, imi iau fata ganditoare, mestec de 3 ori sa simt tematica, subiectul, deschid back-end-ul site-ului si ma apuc de treaba. Creionez rand pe rand primele idei de pornire si odata iesite, acestea aduc dupa ele surse intregi de inspiratie.

Stiu, uneori e cazul sa ma lovesc peste degete pentru a ma putea opri din scris, pentru ca e vorba de un articol, nu de o carte… Deocamdata! Da, am fost intrebata daca nu ma apuc sa scriu la o carte, a mea. Nu zi niciodata, niciodata, pentru ca nu se stie ce surpriza ne va rezerva viitor (si-atunci Cami, te vei mandri ca ai avut ocazia sa ma cunosti, sa te hahai cu mine:D)!

Mi-e drag sa scriu, poate mai drag decat sa vorbesc, daca puteti crede cei care ma cunoasteti!

Mi-e drag sa descriu locuri si mancaruri, oameni si reactii, evenimente si produse, servicii si stari, bucurii si tristeti, singuratati si invataturi!

Deocamdata ma bucur sa scriu si mailuri, clientilor, prietenilor, sa scriu articole online, sa traiesc astfel. Ma regasesc si ma bucur de mine, ma rup de lume si ma reculeg in coltisorul meu de rai. Am nevoie de cuvinte, am nevoie de taste, am nevoie de oameni.

Astfel, daca esti om fain, daca inspiratia nu este punctul tau forte, daca ai nevoie de o persoana care sa vorbeasca in taste, sa publice in eter-ul online-ului o tema, un gand, pentru si despre tine, produsele si serviciile tale… da-mi de stire si te voi ajuta, pentru ca mi-e drag!

Tot ce trebuie sa faci e:

  1. sa-mi scrii la adresa [email protected],
  2. sa-mi spui in cateva randuri despre ce vrei sa “vorbesc” in articol,
  3. sa-mi lasi linkul pe care vrei sa-l includ in articol,
  4. sa mai lasi cateva zile, sa revin cu linkul de confirmare al articolului conceput de mine si publicat pe site-ul meu: www.andreeaholban.eu,
  5. sa imi sustii site-ul printr-o donatie modica, dar care sa imi arate ca imi respecti munca.

PS: si pentru a fi inteleasa de la inceput, vreau sa stii ca nu-ti voi lauda produsul, serviciul daca nu l-am utilizat  (eu, prietenii, familia mea) pana acum, pentru ca tin la continutul site-ului meu, la calitatea acestuia si sinceritatea e parte din mine. Asta nu inseamna ca nu voi putea scrie o tema pe baza acestuia, in care sa ma asigur ca iti pot include link-ul, prin care sa directionez vizitatorii mei printr-o recomandare sincera, nu laude nerealiste. Sunt sigura ca imi vei multumi mai tarziu.

Daca vrei sa vezi si alte advertoriale scrise pe site-ul meu, gasesti o categorie dedicata acestora. De asemenea in multe articole vei gasi si linkuri inserate catre campanii de afilieri mari: 2parale.ro, emag.ro… asta pentru a-ti face o idee despre munca mea.

Asadar, daca te-am convins, te astept cu drag! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here