The Impossible

0
821
views

Un film de exceptie pe care il recomand cu incredere: “The impossible”.

Inca din primele 10 minute te tine cu sufletul la gura, pana in ultimele. Am lacrimat, m-am socat, am tremurat, m-am speriat, m-am bucurat. Am vazut prin ochii acestor personaje cum se poate simti un fenomen al naturii dezlantuit si cat de mici suntem in fata acestuia.

Lupta pentru supravietuire, panica, durerea constientizarii ca intr-o secunda ti se poate schimba intregul destin, m-a facut sa zic inca o data ca suntem pioni pe o tabla de sah. Povestea unei familii cu 3 baieti, care pleaca intr-o vacanta superba intr-un rai pe pamant, se transforma mai apoi in clipe de cosmar.

Puterea si maturizarea involuntara a unor copii inocenti in fata acestor dezastre naturale ma lasa muta. Am trait fiecare moment la intensitate maxima si am suferit alaturi de ei. Emotia a fost transmisa cu brio dincolo de televizor.

Iata si trailer-ul, in cazul in care nu v-am convins deja ca acesta este un film care trebuie sa fie pe listafilme de vazut inainte sa mor“:

“Sunt experienţe cărora nu le mai poţi supravieţui. După ele, simţi cum orice ai face nu mai poate avea nici o semnificaţie. Căci după ce ai atins limitele vieţii, dupa ce ai trăit cu exasperare tot ceea ce oferă acele margini periculoase, gestul zilnic şi aspiraţia obişnuită îşi pierd orice farmec şi orice seducţie.” – Emil Cioran

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here