Personajul Patrick Jane – The Mentalist

0
1015
views

Dap.. sunt putin trista pentru tocmai am terminat de vazut un serial drag: The Mentalist. Acesta, precum si “Lie to me” sunt tipul de filme pe care le consider bune, destepte, care iti pun creierul la contributie, care analizeaza oamenii (in primul rand) si lucrurile elementare despre acestia, care ii fac sa-si tradeze anumite stari, sentimente sau fapte.

The Mentalist este serialul care te face sa intelegi atat spiritul de aventura cat si cel de echipa si ce presupune lucrul in cadrul acesteia.

Imi plac filmele politiste, in care anchetatorii incearca sa descopere criminalii, povestile.. dar aici imi plac la nebunie metodele prin care personajul principal, Patrick Jane, scoate la iveala criminalii, cum face conexiunile perfecte, doar analizand mimica celor implicati de cele mai multe ori. O tehnica a detaliului dusa la extrem, facandu-ma sa ma intreb mereu “oare X e criminalul?” sau “e prea usor sa fie Y!”.

Un serial pe care il recomand pasionatilor de astfel de povesti si anchete:D. Cum sa nu-l adori cand el este “consultantul” nesimtit, direct, vesnic zambacios cand vine vorba de incurcaturile pe care le produce, pasionat maxim de cazurile cele mai bizare, aproape mereu cu o cana de ceai in mana, maxim de atent la detalii, plictisit de treburile birocratice, in costumul lui cu vesta cu tot, cu masinuta lui albastra, dar totodata enorm de trist, singur si vinovat in ceea ce priveste moartea sotiei si fiicei sale. Toate personajele (chiar si cele negative) sunt faine si fiecare are trasaturi eroice:D.

Pe mine chiar m-a captivat si acum, ca am ajuns la final, regret ca s-a terminat… desi am inteles ca e posibil sa se “lucreze” deja la Sezonul 4, ca prea simpatic le zice lucrurilor pe nume si prea dragut le pune cap la cap la final, dupa ce isi zapaceste de cap sefa si echipa :D.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rc7CTJ4W01g]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here