A doua saptamana de diversificare

0
472
views

Dupa ce saptamana trecuta am inceput diversificarea cu cerealele de orez, pe care acum le papam seara (teoretic inainte de culcare, dar practic, nu am reusit inca sa adormim dupa cereale, ci am mai asteptat inca o tura de laptic – ne adaptam in functie de bebe, evident), saptamana aceasta introducem un element nou pentru bebe: marul.

a doua saptamana de diversificare sucul de mar limpede

Pentru asta, Buni de la Piatra s-a ocupat si a pregatit din timp, cu dedicatie pentru voinic, ladite cu mere frumoase, naturale, nestropite cu trasnai, pe care ni le tine la beci si ni le trimite treptat.

Asadar, am inceput sa facem suc limpede de mar (spalam marul foarte bine, il taiem cubulete si il punem in Smoothie Maker sau orice blender aveti la indemana, dupa care dam prin strecuratoarea de ceai continutul pentru a alege doar sucul limpede si proaspatsi sa ii dam lui puiut cate o lingurita, crescand treptat cantitatea la 2-3-etc. lingurite pana cand vom ajunge la 80-90 ml de suc de mar pe care il vom da cu biberon.

Deocamdata la primele lingurite ne-am strambat putin, dar vom vedea cum evolueaza lucrurile si daca ne imprietenim cu acest nou aliment.

Bebelusii vostri au acceptat marul?

Sursa foto: Clker.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here