Un cocktail cu oxigen pentru mami, va rog!

0
866
views

De cand devii parinte, cand mai si plusezi si devii de 2 ori parinte… ai asigurate niste momente care te lasa fara oxigen, parca. Sunt momente cand ti se taie respiratia, cand te napadesc caldurile, cand ti se pare ca ti-au inghetat picioarele, cand simti ca nu-ti mai ajunge suficient aer in plamani…

Sunt momente cand durerile sufletului te lasa fara oxigen, sunt momente cand chiar si amintirea unor clipe neplacute, de teama, se durere, de spaima iti revin printre gandurile nocturne si te fac sa ramai fara aer, chiar si dupa ani de la repectivele momente traite. Durerile nu se uita! Din pacate. Ne maturizeaza, dar raman acolo in umbra sufletului, cu noi.

Amintirile nu dispar

In schimb ne fac sa respiram cu toata ardoarea si incantarea binele, frumosul si sanatosul din viata. Toate momentele fara aer, ne fac de fapt sa intelegem cat de recunoscatori trebuie sa traim clipele simple, sincere si calde din viata noastra.

Si ne arata ca trebuie sa profitam din plin si sa ne agatam de orice farama de bucurie si relaxare si zen, in orice forma ar fi ea.

Asadar azi m-am echipat si am zis ca e cazul sa ma oxigenez putin. La propriu! Azi am ales sa-ncerc pentru prima data terapia cu oxigen. Si sa vedeti ce frumos am visat eu in cateva minute bune cum sunt iarasi HaiHui, pe malul oceanului, cu o briza fresh in mocuta ce ma revigora complet.

Salon reenah matei beauty

Sa va povestesc in ce consta terapia asta fresh, pe care Irina de la Reenah Matei Beauty mi-a facut-o astazi, cu zambetul pe buze si cu o caldura sufleteasca ce te face sa te simti tare confortabil, cand pasesti in salonul ei.

Aceasta terapie e numai buna pentru orice mamica, chiar daca alapteaza, iar pasii tratamentului cu Oxygen hiperbaric sunt: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic si tratamentul propriu zis cu oxigen si introducere serum.

Cocktail serum mesoha + c

Deci concluzii:

  • dupa cocktailul special cu oxigen, te simti revigorat, ca dupa o plimbare pe faleza, iar pentru mine care sunt o nebuna setata pe plecatul de-acasa si la propriu si la figurat, senzatia asta e grozava.

Terapia cu oxygen salon cosmetica reenahmatei beauty

  • am un ten foarte bun, fara riduri specifice varstei, un ten bazat pe un mare noroc genetic de la Univers, nu ca as face eu ceva special.
  • cearcanele sunt singura provocare a tenului meu, pentru care o sa aplic minunea asta de roll-on ca sa mai lucram totusi si cu ajutoare, daca avem, pe langa vesnica recomandare “mai astupa ochii si dormi, maica.” Am timp de somn la pensie, speeer! Atunci imi iau rulota si haihuuuui in lume!

Deschidere salon coametica ReenahMatei Beauty Iasi Valea Lupului

Asadar va recomand sa testati cu incredere terapia asta cu oxigen, intr-un mediu nou, relaxant si frumos, o terapie  care se incheie si cu un scurt masaj de relaxare a fruntii si a ochilor, prin degetele magice si fine ale Irinei. Puteti astfel sa va bucurati de cateva clipe de relaxare si cosmetizare a pielii, a tenului, clipe ideale pentru o mamica, mereu pe ganduri, intr-o viteza continua.

PS: cam asa arata pe viu oxigenarea tenului, fara pic de efecte pe imagini:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here