Tehnologia desteapta si albastra

2
1269
views

Mdap, casa noua – masina de spalat noua: Beko, cu tehnologia Smart Blue Line, 7 kilograme, pentru a incapea dintr-un foc muuulte haine sau “rufe” (cum zice Vladu’ la toate hainele :D).

Vreo 3 luni am bantuit pe site-uri in cautarea masinii de spalat care sa corespunda tuturor criteriilor: kilograme, dimensiune, functii speciale (pe care sper sa invat sa le folosesc), pret, clasa energetica, feedback-uri oameni, etc. Am facut o selectie de 3 masini, pe care le-am trecut pe lista cu preturile lor, functii, etc. din care urma sa alegem la Black Friday, care se apropia strasnic.

A venit saptamana reducerilor eroice, astfel incat ne-am decis scurt si la obiect la Masina de spalat Beko WMB71242M, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb, care era pe lista scurta realizata de ceva vreme buna, doar ca pe aceasta lista pretul era cu 350 lei mai mare decat oferta de Black Friday. Asadar, n-am mai stat pe ganduri si am dat comanda. Ne-a venit zilele urmatoare, dar fiind in curatenie serioasa in noua casa, am beneficiat de amabilitatea prietenilor nostri (multumim pentru gazduire Camy&Bubu&Vladut&Maya) si am cazat masina la ei in balcon pana acum, cand deja am pus-o in functiune. Intr-adevar acest model nu mai este acum in oferta, dar gasiti unul extrem de asemanator: Masina de spalat rufe Beko WMB71242MII, 1200 RPM, 7 Kg, Clasa A++, Alb.

Da, stiu ca voi avea nevoie de programe precum Dark Care, Quick Wash, Camasi, (16 in total) etc. si voi vedea cat timp mai are pana termina o tura, de pe ecranul LCD, voi putea sa-i stabilesc viteza de centrifugare si voi putea sa scot rufele aproape uscate sau nebotite strasnic si asta e grozav! 🙂

Inca imi prind urechile in butoane, programe, functii super destepte si am de testat multe dintre acestea, dar le voi invata pe toate treptat, asta e clar. Sunt mandra de bijuteria noastra si ma bucur ca s-a incadrat perfect in bucatarie si ca mi-este ajutorul perfect! Consider ca masina de spalat e vitala in zilele noastre si pentru nimic in lume nu as dori sa ma intorc in timp fara ea. Poate as renunta la multe aparaturi ale viitorului, dar nu la aceasta magie.

Spor la spalat si sa speram ca peste cativa ani vom fi la fel de entuziasmati de rezultatele ei! 🙂

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here