Purtatul ergonomic vs Plimbatul in carucior

0
618
views

Dap, am incercat si noi mai intai, sa ne echipam de plimbari cu un wrap tesut, dar nicio sansa cu domnul agitel care e ca o babuta curioasa in continua misculatie, care mai si transpira si se si enerveaza daca ii este cald.

Asadar am schimbat cu un sling cu inele. Treaba buna, mult mai usor de montat, frumos colorat, material tesut, Ilinca de la Crisalida o draguta ca ne-a aratat ce si cum, bebe a stat cumincior cat ne-a explicat cum sta treaba, parea sa ii faca placere… dar m-am prins mai tarziu, ca intr-adevar ii facea placere ca vedea pe cineva nou si el face impresie buna cand sunt fete in jurul lui si e tot atent si dragalas si ochios.

sling cu inele10290615_737232023027536_1788844934344094356_n

Am ajuns noi doi sa ne echipam sa iesim.. Pana ne motam, pana ne mai sucim, iesim, stam linistiti 5-10 minute maaxim, dar apoi incepe zbantuiala, rontaitul materialului sau al inelelor ca asa de bine ce ne misculam ca ajungem noi la ele, frecusul stanga-dreapta, pedalatul, impinsul in picioare, aruncatul pe spate care statea bine mersi, dar nu e bun ca-l tintuieste, deci… mai avem de lucru, il mai lasam deoparte putin, ca se pare ca in carucior ne place maxim momentan, ca vegetam gura-casca la copaci, la cer, la frunze, stam ca patronii, pe diagonala, cu un picior chiar balalau pe-afara, nu ne tintuieste nimeni misculatiile, nu ne incalzim, nu ne vad fetele lipiti de “mama”.

Oricum mai incercam putin cate putin si tot asa, poate-poate avem noroc si vom putea sa ne plimbam si noi un timp decent cu sling-ul nostru colorat frumos. 🙂

PS1: poza este din primele noastre incercari, cu materialul nu foarte tensionat, ca vazand ca nu avem rabdare, nu m-am mai oprit sa ma pozez, am preferat sa ne misculam afara direct.

PS2: Intr-adevar e foarte faina senzatia sa-l tii pe prichindel asa aproape si sa ai si maini libere.

PS3: Am observat ca domnisorul scoate aerul mai usor cand sta in sling, deci briciii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here