Povestea incepe! Episodul 1: La ce te gandesti cand auzi “smail” / “smaili”?

0
562
views
  • Te gandesti la Smiley cel simpatic si cantacios si prezentator si chipes si… ! 🙂
  • Te gandesti ca urmeaza sa zambesti, pentru ca vei fi pozat si esti indemnat de catre pozar sa zambesti! 🙂
  • Te gandesti la mutrite / emoticoane “smiley face” de care e plin mai nou orice mesaj, fie el pe telefon, messenger, facebook, whatsapp, etc. 🙂
  • Te gandesti la soare! 🙂

In toate variantele, e clar ca e vorba de zambete. E ideea de a zambi, de a te simti bine, de a fi fericit si a arata acest lucru pe chipul tau, e ideea de a-i face si pe ceilalti fericiti, de a-i molipsi cu starea ta de bine, de a te bucura alaturi de ei de reusitele lor, de a trai bucuriile lor ca si cum sunt ale tale, de a visa alaturi de ei momentele de glorie, de a darui si-a imparti o viata alaturi de cei dragi.

papionette papioane in familie

Asadar va urma o poveste pe care o incep acum cu un prim element zambacios, primul capitol zambacios, langa care vor veni rand pe rand, in urmatoarea perioada si alte astfel de capitole, de elemente zambacioase ce vor avea de incropit intr-un final o mare poveste zambacioasa si fericita, sper eu. Asta e si ideea!

Pentru inceput vom zambi in poveste, ajutati de prietenii nostri de la Papionette cu primele elemente zambacioase: papionas – bebe, papion – tati si accesoriu par – mami. Asadar va multumim din suflet ca v-ati alaturat basmului nostru si ca ne veti fi alaturi in povestea zambetelor unei vieti. Tocmai ati dat startul povestii, ati pus primele pavele la drumul, pe care incercam noi ca parinti sa i-l construim pustiului nostru, alaturi de toti cei dragi noua.

Un drum vesel, voios, zambacios, sanatos si increzator. Copile, calatoria ta a inceput! Noi iti dam startul ajutati de toti cei dragi, urmand ca tu sa adaugi magia din sufletul tau si sa ii dai viata acestui drum. Sa poti apoi, sa iti adaugi tu, singurel, rand pe rand, pavelele – dupa cum iti dicteaza inima, sa iti aduni oameni dragi si momente memorabile alaturi de acestia, asa cum iti doresti, asa cum vei visa… 

Sa razi o viata, dragul nostru! O viata de zambete! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here