O noua scoala la Iasi

0
808
views

Ati aflat? Se trambiteaza prin Targul Iesilor aparitia unei noi scoli, pe meleagurile locale. Nu e o scoala standard, o facultate noua sau o institutie cu care suntem obisnuiti sa ne pregateasca sa scoatem bani din piatra seaca, sa ajungem milionari, ci o sansa de a ne dezvolta talentul nativ, uman,  printr-o idee creativa.

Asadar, in luna aprilie, Muzeul Literaturii Romane Iasi, in colaborare cu revista Zona Literara, ne invita la o cu totul altfel de scoala, pentru a  ne ascuti simtul artistic:“Scoala de Bune Maniere Literare”.

Programul e flexibil, iar cursurile interesante: scriere creativa si benzi desenate. Avem ocazia sa parcurgem 6 cursuri, fiecare de 2 ore jumatate, sub indrumarea unor profesionisti.

Taxa de participare la unul dintre cele 6 domenii este de 350 lei (pentru angajati) sau 250 lei (elev/student). Ceea ce mi s-a parut tare dragut din partea organizatorilor este ca pentru cei care au o situatie financiara precara, exista cate un loc gratuit la fiecare dintre sectiuni. (gasiti aici care sunt conditiile pentru a obtine acest loc)

Mai multe detalii despre aceasta scoala, puteti afla sunand la numarul 0232.213.210, sau accesand site-ul  www.muzeulliteraturiiiasi.ro si pagina de Facebook.

“Daca literatura iti ofera o imensa libertate a imaginatiei, in cadrul careia trebuie sa inveti sa-ti creezi si sa-ti asumi regulile, scenaristica e un mod de a-ti pune imaginatia pe o tabla de sah: poti ajunge si aici la lovituri de maestru, dar numai respectand cadrul oferit. E doar unul din motivele pentru care cred ca sunt necesare cat mai multe initiative de genul acestui curs de creative writing.” (Lucian Dan TEODOROVICI)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here