Lumea jucariilor pentru baieti de ~3 ani – idei de cadouri

0
589
views

La noi in casa, desi, in ultima vreme, pare sa fim la mare cautare de “mama” in zona, de cucerire a ei, mai exact (ca un mic barbatel vanjos si cuceritor) sau cu o cerere accentuata de iubareala (mai nou), se desfasoara cu mare talent etapa super-eroi (lupte, pirati, ajutoare, sabii, etc.), dinozauri si masini.

De asemenea micul cetatean mai are o atractie maxima pentru seturile creative de construit, pe care le foloseste intens si prin care realizeaza tot felul de minuni pe care si le imagineaza si despre care zice ca “ne prefacem ca aceasta este o macara”.

Lista jucarii baietel 3 ani

Sursa foto: Pinterest.com – HouseMixblog.com

Anul acesta ne-am facut de cap prin magazinele online sau fizice, pline cu oferte de jucarii, care mai de care mai chipese. Craciunul pentru copii inseamna jucarii, in primul rand, asa ca luna decembrie a cam devenit un dezmat general.

Prichindica de 1 an se joaca cu tot ce se joaca si fratele ei mai mare, asadar plusand cu jucarii in zona lui, stim de fapt, ca vor avea de unde se rasfata amandoi. Pentru ea, masinile din mana lui David sunt cadoul cel mai frumos.

Asadar cam asa arata o lista cu jucarii adunate si cambuzate prin dulapuri:

Acestea au fost dorintele gandite de strumf si scrise de mami in scrisoarea Mosului.

Jocuri constructie copii

Si mai avem in dotare:

Pe acestea le voi da treptat (deja o parte le-a primit), dar sunt cateva idei dragi de jucarii pentru baieti ~3 ani.

Iar in ceea ce priveste sursa acestor jucarii se imparte in cateva magazine, in cazul nostru: Emag.ro, Noriel.ro, Omfal.ro, Krista.ro, Educlass.ro, Carrefour, Pepco, Grupul Jumbolino si Gabriela Ramona Nicolae, Tanta Stanciu (Jucarii Montessori), Elefant.ro.

La noi cam asa sta treaba in acest final de an cu achizitiile de jucarii. Voi sunteti gata cu listele?

Sarbatori ghiduse si creative alaturi de micii strumfi! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here