Episodul 2: Ne imbracam sufletul intr-o poveste…

0
691
views

Viata e grea si ne scoate in cale tot felul de motive, de momente care ne fac de multe ori sa ne ratacim zambetele, sa plangem, sa ne incruntam, sa uitam ca timpul trece iremediabil. E cazul sa-i aratam ca lucrurile nu stau chiar asa si ca oricat de greu ar vrea sa ne faca drumul acesta de strabatut, tot atat de mult zvac vom avea si noi in suflete sa razbatem. In ciuda a greutatilor intampinate e frumos cand se linistesc apele si iese soarele. Soarele, care e de fapt cel mai mare Smiley-face posibil.

amintiri care ne fac fericitiSursa foto: Godisheart.blogspot.com

Asadar, invatam zilnic sa ne pastram zambetele de copil pe chip, sa radem cu tot sufletul, cu toata inima pentru noi, pentru toti cei dragi din jurul nostru. Invatam de la copiii nostri ca nu avem nevoie de motive marete, costisitoare sau excentrice, pentru a fi fericiti. Uneori avem nevoie doar de oameni dragi, alaturi, cu zambetul pe chip, cu inima calda si deschisa, cu sufletul voios, dornici sa traiasca pur si simplu o viata frumoasa.

De multe ori avem nevoie sa atarnam grijile de zi cu zimaturitatea si seriozitatea intr-un cui si sa ne imbracam in:

  • sentimente frumoase,
  • vise care mai de care mai zglobii,
  • amintiri si lectii,
  • sperante si rugaciuni,
  • dorinte si incredere,
  • zambete si lacrimi,
  • fericire si magie,
  • inocenta si “prosteala”, 
  • inconstienta si adrenalina,
  • VIATA.

Avem timp limitat, clepsidra se scurge, asadar e cazul sa profitam de el. E cazul sa radem, sa ne bucuram de lucrurile marunte si din suflet, sa daruim si sa primim, sa iubim si sa imbratisam, sa mancam cu cap si cu gust, e cazul sa ne imbracam noi si copiii nostri cu haine vesele si colorate, accesorizate, ce prind viata, ce dau culoare vietii noastre, care sa ne faca sa ne simtim bine in pielea noastra, sa ne dea incredere si sa ne ajute sa simtim ca in noi sta toata puterea de a face lucrurile sa mearga. Sa fim frumosi in interior si in exterior pentru o viata intreaga.

ne imbracam sufletele in zambeteSursa foto: Quotessays.com

Sa ne privim prichindeii si sa ii luam drept exemplu. Exemplu de rasete, de voiosie, de zambete, de incredere, de vointa. Sa luptam asa cum lupta ei cu indarjire cand isi doresc ceva. Sa iubim si sa ne dragalim asa cum o fac ei cand se lipesc de inima noastra.

Sa ne pastram mereu sufletele vii, sincere si fericite… sufletele noastre de copii inocenti si chiar prostuti, poate! Dar fericiti! 😉 

Un suflet imbracat in zambete si-ntr-o poveste a unei vieti magice sa ai,
copile drag! 🙂

Multumirile merg de aceasta data catre Micul Chic, pentru ca a ales sa fie parte din poveste, crezand in zambete, in sufletele de copil, in magia inocentei, pentru ca simte inca o chemare a copilariei! :*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here