Aventura de vara continua cu Oraselul Acvatic!

0
849
views

Dupa vacanta la mare, plimbarile pe la munte, distractiile de prin Bucuresti (Gradina zoologica, Oraselul Cunoasterii, parcuri, etc), ne-am intors in Iasi, acasa, unde activitatile recreative trebuie sa continue, chiar daca o luna avem de despachetat bagaje.

Asadar, avand in vedere maaaarea pasiune a prichindelului – lumea piratilor, ape, comori si corabii, distractia o mutam aproape de casa, de aceasta data in Oraselul Acvatic, care este un spatiu de joaca unic, in aer liber, amenajat in parcarea Centrului Comercial Felicia, ce se anunta taaare creativ, vesel si colorat. 🙂

Lumea piratilor kids maniaToti copiii se vor putea juca zilnic, intre orele 09:00 și 20:00 si vor putea descoperi o lume plina de curiozitati din lumea acvatica: pesti, caluti de mare, recif de corali, submarin si Corabia Comorilor, toate in culori si dimensiuni impresionante.Oraselul Acvatic Carrefour Felicia IasiOraselul Acvatic isi deschide portile cu petrecerea de weekend, care are loc sambata si duminica,  15 iulie si 16 iulie, intre orele 10:00 si 11:30. Copiii vor participa la trei probe și vor dansa alaturi de personajele Donald Duck Marinarul si Sirena Marii Albastre. Mai mult, la finalul petrecerii, toti copiii primesc premii, diplome si baloane personalizate.

Asadar noi am revenit pe plantatia ieseana, dupa o vacanta lunguta in care am bantuit frumusetile tarii noastre si despre care va voi povesti in alte randuri.. dar asta nu inseamna ca ne incuiem in casa cat spalam si demontam cele 5 milioane de bagaje, ci continuam distractiile zilnice sau saptamanale cu activitati pe pofta copiilor. Iar daca ei – fericiti, noi si mai fericiti!

Ne vedem in Oraselul Acvatic, asa-i? 🙂

PS: iata cum a fost in prima zi, la deschiderea oraselului, cum s-au bucurat cei mici, cum s-au jucat de-a piratii in corabie, trecut pe sub tunelul desenat frumos in tematica acvatica, cum s-au ascuns prin far, sarit in trambulina si dat pe toboganul gonflabil, jucat in barcuta cu nisip, dansat cu Donald si Ariel, alergat continuu pe pista frumos colorata, (cei mai marisori s-au distrat copios la concursul si joculetele pregatite de organizatori, plus traseele cu karturi), etc.:

Holban bianca oraselul acvatic carrefour felicia iasi

Prietenie oraselul acvatic carrefour felicia iasi 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here