Primele carti din biblioteca copiilor

0
815
views

Inca de cand era in burtica, ne rasfatam uneori seara, cu povesti citite de tati. Am realizat astfel ca multe dintre ele le-am uitat, amintindu-ne doar farame si presupunem ca ar fi dragut sa adunam informatii noi, sa nu fim complet pe langa, cand va incepe seria de intrebari. 🙂

Acum cand deja suntem “marisori” am ajuns sa citim povesti cu interes, fiind urmariti cu privirea, in de-aproape de bebe, care parca ar citi si el doua randuri, sau macar ar gusta putin din pagini care sigur sunt delicioase.

carti pentru copii si bebelusi

Asadar acum ne-am dotat cu o carte noua, cu 365 de povesti de cate o pagina (are si cd, dar nu l-am probat inca :D), cate una pentru fiecare seara (in principiu bebe are momente cand pare dornic de mai multe, sau o poveste mai lunga, astfel incat ne adaptam la cerinte).

De asemenea orice carticica pare sa-i faca cu ochiul, mai ales cele cartonate, cu imagini si viu colorate. Este o metoda grozava (daca bebe are rabdare si ii face placere) de petrecut timpul impreuna, aratandu-i imagini din carti si povestindu-i despre ele. Asadar iata topul primelor carti ale lui bebe:

  1. Carti de povesti – 365 de povesti
  2. Prima mea biblioteca
  3. Primele 1000 cuvinte in engleza
  4. Carticele din colectia “Bebe invata”
  5. Carticele din colectia Disney – animale si culori
  6. Carticele zornaitoareJucarii, Sa papam!
  7. Carticele cu jucarie 3D – Iepurasul Albisor
  8. Carticele cu imagini – Primele cuvinte
  9. Carti interactive cartonate si colorate – Ce mananc eu?
  10. Carticele de baie

Voi ce carti ati luat pentru cei mici?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here