Factorul SEO pe care il ignora 90% din specialisti!

1
1208
views

Va povesteam la un moment dat cum am inceput eu sa traiesc in lumea tastelor, apoi cum am ajuns sa lucrez ca redactor online, etc. Pe timpul acela, evident, ca nu aveam habar cum arata mai in detaliu un site, ce e de fapt in spatele lui, cum arata un cod html, cum se incarca o imagine, cum scrii un articol, ce inseamna optimizare seo, servere, promovare online, linkuri, etc. Am inceput cu lucruri care cred ca nu mi-au fost de niciun ajutor astazi, Pascal, Basic… pe latura asta de online pe care o imbratisez eu, cel putin.

De-a lungul timpului m-am indragostit oarecum de mediul online sau am devenit buni prieteni… sau s-a creat o oarecare dependenta – pentru mine. 😀 Recunosc ca foarte rar am zile in care nu intru online deloc. Chiar si astazi, devenita mama cu norma intreaga, fara bone, bunici sau alte ajutoare in afara de tati, reusesc cu drag si cu zambetul pe buze sa mai gasesc momente si pentru mine si mediul online, pentru acest colt in care ma recreez, ma odihnesc, imi scriu gandurile si supararile, lectiile si durerile, ideile si retetele, sfaturile primite la randu-mi, locul prin care reusesc sa leg si prietenii noi, colaborari noi atat din punct de vedere profesional cat si social, etc.

optimizare seo servicii promovare online ebook gratuit

Dintre aceste colaborari dragi se numara si cea cu DWF (Agentie Digitala specializata in Crowdsourcing, SEO si Reputation Management), prin care reusesc sa-si ajute si inspire clientii, colaboratorii, partenerii, astfel incat sa fie cunoscuti, sa aiba parte de servicii de promovare, de optimizare SEO, de consultanta si sprijin. I-am cunoscut in urma cu ceva vreme buna pe baietii de la DWF si m-am bucurat sa dau de oameni faini, pasionati, implicati, mereu in cautare de solutii si idei creative pentru clientii si partenerii lor, comunicativi, dornici de dezvoltare, de invatare si educare a pietii (ex: la ei gasiti si un ebook-ul gratuit – “Factorul SEO pe care il ignora 90% din specialisti!”) si totodata creativi. Asta e un mare plus pentru care i-as recomanda in continuare, pe langa toate activitatile de care se ocupa zi de zi cu maxim interes!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here