Poti scoate omul din comunism, dar nu poti scoate comunismul din om!

0
136
views

De felul meu nu pot varsa prea usor. Ma ingretosez, aproape mor ca nu reusesc sa ma eliberez, sa ma racoresc, dar nu reusesc sa vars concret, nici la boli. Stiu, nu e o imagine prea frumoasa, de inceput de articol… dar cum America noastra de treaba sa nu te apuce scarbo-greata, cand in 2018, la atatia ani de la caderea comunismului, vedem copii de gradinita stand in cap pe asfalt pentru politicieni, care isi vegheaza buzunarele platite pe minut cu valoarea alocatiei pe luna pentru un copil?

Imi venea sa plang de ciuda, de mila si de nervi, pentru ca fetita respectiva a fost obligata live “hai da-te peste cap” de antrenoare… Care politician sta in cap pentru copiii tarii? Care?

Romania comunismul continua in 2018

Sursa foto: Youtube https://goo.gl/images/5Rn8c8

Suntem o natie bolnava si oricat de rotunzi ne-am da ca a fost greu in comunism, ca abia am asteptat sa scapam de el… nimiiiic nu s-a intamplat.

Inca suntem o natie de copiatori, de capra vecinului, de executie la ordin, de lipsa crunta de inspiratie proprie si de incredere, de lipsa de asumare decizii, de gura lumii care conteaza mai mult pentru noi decat proprii copii, de plans continuu ca ducem o viata grea, de pomanagii si oportunisti care dam cu piciorul rapid la orice actiune inceputa de curand, daca putem vana un covrig in plus, o natie needucata, fara cuvant, fara respect, fara sanatate si educatie, o natie care se vinde atat de usor, pe un pahar de vin, care se aprinde la primul foc, dar nu stie sa lase in urma un cuvant de buna ziua.

E grav, caci vad tineri care voit sau nu fac lucrurile astea fiind mostenite bine de la generatiile trecute. Tineri care nu pot face nimic singuri din proprie initiativa, ci doar manati de la spate sau copiind gura lumii. Sunt parinti care au aplaudat bine mersi copiii unui comunism re-instaurat cu zambete meschine. Ptiu! (gasiti aici si parerea unei profesor despre slugarnicia cadrelor didactice implicate in eveniment)

Suntem o natie bolnava. Si e grav caci numarul tumorilor din tara asta e mare, e crunt de mare si dureros… iar starpirea lor nu poate fi facuta prea curand, oricat de naivi am fi. Si culmea e ca generatiile astea nasc altele, numai bune sa aplaude, sa fie mandre de prostia lor, de limitarea lor. Crunt, Romanie! Crunt! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here