Zen style!

0
930
views

Da, am noroc de un sot minunat, care se gandeste la relaxarea mea continua. Si un nanas care de asemenea se gandeste la nanasa mea. Asadar cei 2 soti au facut echipa si ne-au “trimis” obligat-fortat la o sedinta de hammam la dublu.

Asadar ne-am echipat chipes si ne-am dus dornice  de relaxare. Fetele de la salon au fost tare dragute si de data aceasta si ne-au rupt de toate grijile. Asadar am avut parte de o ora de relax total.

 Sursa foto: www.hammamspa.ca (eu am fost prea relaxata, sa-mi amintesc sa fac o poza) 😀

Regret ca nu am apucat sa profit de un hammam acasa la el, in Turcia, dar cu siguranta data viitoare aceasta va fi oprirea. Pentru cei care n-au trait aceasta experienta pana acum, iata cam cam cum se desfasoara aceasta sesiune speciala:

– intr-o incapere cu lumina difuza, ca pentru un somnic pufos, ne-au asteptat 2 doamne care s-au ocupat de momentul nostru zen;

– camera in care are loc hammam-ul ofera totodata si o sauna parfumata care te ajuta sa intri in starea de relaxare;

– ai parte de masaj cu spuma din sapunuri naturale, cu ciocolata gri, apoi un peeling realizat cu produse specifice (sare Marea Moarta) sau cu o manusa aspra pentru eliminarea impuritatilor de pe piele.

masajul te deconecteaza si parfumurile te descarca de orice urma negativa si te incarca cu energie;

– de asemenea apa calda – dusurile, care se arunca pe trupul tau intins pe masa, te fac sa te simti mirific;

Asadar, intr-o ora am avut parte de: sauna, masaj (cu diferite sapunuri, creme, uleiuri, ciocolata gri, saruri aromate), peeling, dusuri calde, aromoterapie.

Se spune ca “baia de aburi are o serie de proprietati curative pentru bolile reumatice, digestive, respiratorii, afectiunie ale ficatului si ale vezicii biliare, obezitate, tulburari de metabolism, boli renale, dermatologice si ginecologice, si te pune pe picioare in perioadele de convalescenta.”

M-am bucurat sa aflu ca la Centru se organizeaza si cursuri / sedinte de inot cu antrenori pentru bebelini, fac de asemenea si proceduri pentru persoanele in varsta, venite prin casa de asigurari, au tot felul de oferte cu ocazia evenimentelor, zilelor speciale pe care le voi urmari mai de-aproape pe viitor.

Eu recomand cu drag o astfel de relaxare, pentru ca m-am simtit minunat de fiecare data, asa ca va doresc sa savurati oricand aveti ocazia un hammam de calitate sau sa-l oferiti cadou celor dragi! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here