Eu ASA vreau sa mi-o amintesc: vesela, increzatoare, incredibil de inteligenta si cu o pofta nebuna de viata!

0
1154
views

Cand aud Stela Popescu aud si simt bucurie, veselie, pofta de viata, curaj, optimism extrem, incredere.

Filmarea “senzationala” cu ultima ei aparitie publica ma intristeaza mai mult decat moartea ei in sine. Nu asta a fost ea intr-o viata de om puternic, care a inspirat la atata voie buna pe toata lumea. Nu asta trebuie sa fie ultima ei amintire in viata asta. Un om optimist ca ea nu doreste sa inspire mila si neputinta. Si cu toate acestea asa bolnava si suparata si incoerenta totusi… ea fix asta a transmis cum a putut: nu asa vroia sa fie vazuta! Nu asa trebuie sa ramana in amintirea noastra.

Atat de puternica a fost. A facut tot ce a putut sa nu renunte, chiar in apogeul unei probleme grave de sanatate pe care nu o putea controla, ea nu s-a dat batuta, nu a renuntat sa ramana imaginea omului increzator si mereu acolo!

Da, nimeni nu a facut nimic acolo sa o ajute. Nici nu stiu daca ar fi acceptat. Poate a obosit intr-un final si ea… A murit singura pe scena, dar noi o omoram iar si iar daca pastram ca ultima amintirenenorocita aia de inregistrare. Nu pentru asta a trait o viata de om, nu pentru un astfel de final. Deci, tot ce trebuie sa vedem astazi, sunt momentele ei de bucurie, e rasul ei minunat si colorat, e optimismul debordant din toate interviurile ei.

Stela Popescu

Sursa foto: Avantaje.ro

Stela Popescu a fost unul dintre cei mai puternici oameni. Cu o stare de bine si cu o energie incredibila la o varsta pe care multi nici nu o putem visa. Stela Popescu avea atata optimism in ea incat nu a renuntat nici in ultima clipa sa viseze si sa fie prezenta. E un exemplu de ambitie extraordinar. Numai ea stie cate dureri a dus in suflet si cat de greu a fost le tina pentru ea si sa emane doar bucurie la exterior prin toti porii ei, atatia ani de zile.

Eu ASA vreau sa mi-o amintesc: vesela, increzatoare, incredibil de inteligenta si un izvor nesecat de optimism si pofta de viata. Era o forta de femeie, de om, cum putini vor putea visa vreodata!

Zbor lin, draga doamna! Sa razi cu ingerii cat poti de mult si sincer! Sa razi si pentru sufletul propriu, asa cum a ras zeci de ani publicul care te-a iubit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here